دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۶۸۵
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
حسینی گفت: عطاری‌ها تنها دارای مجوز ارائه خدمت فروش گیاهان دارویی هستند و فروش دارو‌های ترکیبی خارج از اختیارات این صنف است.

به گزارش آوای خزر، نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت اظهار کرد: در حال حاضر ۸ دانشکده و ۱۲ گروه طب ایرانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور فعال هستند که به تربیت متخصصان در حوزه طب سنتی ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی می پردازند. از سال گذشته، در دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد تربیت متخصص طب سوزنی نیز آغاز شده است.

او ادامه داد: هر موسسه ای برای برگزاری دوره آموزشی در حوزه پزشکی، باید مجوز مربوطه را از معاونت آموزشی وزارت بهداشت دریافت کرده باشد که در حال حاضر تنها انجمن علمی طب سنتی ایرانی مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی حوزه طب ایرانی را دارد و هر موسسه ای که با این انجمن تفاهم‌نامه داشته باشد، مجاز به برگزاری دوره آموزشی است.

حسینی بیان کرد: دانشکده‌ها و گروه‌های طب ایرانی هم به عنوان جامعه دانشگاهی حوزه طب ایرانی و مکمل، می توانند دوره‌های آموزشی مرتبط را برگزار کنند. مردم بدانند که هیچ مرکزی در زمینه آموزش طب سنتی به افراد غیر پزشک که در پایان دوره آموزشی خود بتواند مدرک معتبر برای مداخله مستقیم آن‌ها در امر درمان ارائه دهد، وجود ندارد.

او افزود: براساس آیین نامه‌های موجود، دستورالعمل ارزشیابی علمی و عملی اینگونه افراد در دفتر طب ایرانی و مکمل تدوین شده و در حال حاضر در معاونت حقوقی وزارت بهداشت بررسی می‌شود. پس از نهایید شدن این آیین نامه، افراد دارای تجربه در حوزه طب سنتی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت و در صورتیکه تایید شوند، می‌توانند زیر نظر پزشک به فعالیت در این حوزه بپردازند.

ویزیت متخصصان طب ایرانی تحت پوشش بیمه قرار دارد

حسینی گفت: یکی از ملزومات توسعه طب ایرانی در کشور و تسهیل دسترسی مردم به خدمات مورد تایید این حوزه، فراهم شدن پوشش بیمه ای  خدماتی است که به مردم ارائه می شود. در حال حاضر ویزیت متخصصان طب ایرانی تحت پوشش بیمه قرار دارد و براساس مصوبه شورای عالی بیمه تمامی سازمان‌های بیمه گر موظف به عقد قرارداد با متخصصان طب ایرانی و مراکز معتبر ارائه دهنده خدمات در این حوزه هستند.

او افزود: عطاری‌ها تنها دارای مجوز ارائه خدمت برای فروش گیاهان دارویی، آن هم به صورت تک گیاه مفرده هستند و تجویز دارو برای مراجعان و فروش دارو‌های ترکیبی، خارج از اختیارات این صنف است. صحبت‌هایی که در خصوص جلوگیری از فعالیت عطاری‌ها می‌شود نیز به دلیل مداخلات برخی از آن‌ها در امر درمان است که این امر باید مورد نظارت جدی قرار گیرد تا سلامت هموطنان به خطر نیفتد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار