دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۴۷۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۵
ارزیابی عملکرد 28 کالای منتخب صنعتی در اولین فصل سال 1400 نشان از آن دارد که بیش از دو سوم محصولات صنعتی بهار سال جاری را با رشد تولید و یک سوم محصولات منتخب صنعتی هم با افت به پایان رسانده اند.

به گزارش آوای خزر، جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از وضعیت تولید ۲۸ کالای منتخب صنعتی نشان دهنده آن است که در مدت زمان مورد بررسی ۸ محصول نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل افت تولید داشته و ۱۹ محصول نیز نسبت به مدت مشابه سال ۹۹ رشد تولید را تجربه کرده اند. با این شرایط می‌توان گفت کمی بیش از ۳۰ درصد از کالای منتخب صنعتی در بهار ۱۴۰۰ افت تولید داشته اند و حدود ۷۰ درصد از منتخبین نیز رشد تولید را ثبت کرده اند.

رصد داده‌های اعلام شده از سوی وزارت صمت نشان دهنده آن است که بیشترین رشد تولید در بهار سال جاری به «کامیون، کامیونت و کشنده»، «روغن ساخته شده نباتی»، «ماشین لباسشویی» «کمباین» و «یخچال فریزر» اختصاص داشته است.

از سوی دیگر براساس داده‌های اعلام شده می‌توان گفت «الیاف اکریلیک»، «پودرشوینده»، «تراکتور»، «الیاف پلی استر» و «انواع پاپوش و کفش» مدت زمان مورد بررسی را با افت تولید سپری کرده اند.

روند رو به رشد تولیدات صنعتی را در گزارش مدیران صنعتی نیز می‌توان مشاهده کرد، بطوریکه با رصد گزارش‌های مدیران خرید می‌توان به این نتیجه رسید که در سه ماه بهار تولیدات صنعتی نمره قابل قبول از مدیران خرید دریافت کرده اند و به عدد بالای ۵۰ دست پیدا کرده اند. در جریان استخراج شاخص مدیران خرید، اگر عدد شاخص بیش از ۵۰ باشد، نشان دهنده این است که اقتصاد به سمت توسعه در حرکت است. اما اگر هر رقمی کمتر از ۵۰ باشد، به معنی قرار گرفتن اقتصاد در مسیر انقباض و رکود است. با این شرایط می‌توان گفت در اردیبهشت شاخص اقتصاد کل در مسیر توسعه قرار دارد و از حالت رکود و انقباض خارج شده است.

وضعیت تولیدات صنعتی
داده‌های اعلام شده حکایت از آن دارد که بیشترین رشد تولید در بهار «کامیون، کامیونت و کشنده»، «روغن ساخته شده نباتی»، «ماشین لباسشویی» «کمباین» و «یخچال فریزر» اختصاص داشته است.

براساس داده‌های اعلام شده از سوی وزارت صمت می‌توان گفت تولید «کامیون، کامیونت و کشنده» نسبت به مدت مشابه سال قبل بیشترین رشد را داشته، بطوریکه برای این گروه رشد ۷۱.۲ درصدی ثبت شده است. مجموع تولید «کامیون، کامیونت و کشنده» در مدت زمان مورد بررسی برابر با هزار و ۷۵۵ دستگاه بوده این در حالی که در مدت زمان مشابه سال قبل هزار و ۲۵ دستگاه کامیون، کامیونت و کشنده در کشور تولید شده بود.

«روغن ساخته شده نباتی» نیز در این مدت رشدی ۴۸.۴ درصدی داشته است. براساس داده‌های اعلام شده در مدت زمان مورد بررسی در مجموع ۵۲۳ هزار و ۴۰۰ تن روغن ساخته شده نباتی در کشور تولید شده است.

«ماشین لباس شویی» تولیدی در کشور نیز در این مدت برابر با ۲۹۶ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشدی ۴۰ درصد داشته است.

ارزیابی روند تولید «کمباین» نیز از رشد ۳۸.۲ درصدی تولید این گروه حکایت دارد. براساس داده‌های اعلام شده در این مدت در مجموع ۱۴۱ دستگاه کمباین در کشور تولید شده است.

«یخچال فریزر» تولیدی در کشور نیز در این مدت برابر با ۴۸۲ هزار و ۷۰۰ هزار دستگاه بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشدی ۲۹.۱ درصد داشته است.

محصولات صنعتی با بیشترین افت

ازسوی دیگر، با رصد داده‌های اعلام شده می‌توان گفت در دوره زمانی مورد بررسی بیشترین افت تولید به «الیاف اکریلیک»، «پودرشوینده»، «تراکتور»، «الیاف پلی استر» و «انواع پاپوش و کفش» تعلق داشته است. بطوریکه در این مدت الیاف اکریلیک تولید شده افتی ۶۵.۷ درصدی، پودرشوینده افت ۲۰ درصدی، تراکتور افت ۱۱ درصدی، الیاف پلی استر افت ۹.۸ درصدی و انواع پاپوش و کفش افت ۹.۴ درصدی داشته است./پول نیوز
انتهای پیام/1005
برچسب ها: تولیدات ، صنعت ، ارزیابی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها