دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۵۸۱
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۷
دبیر انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی ایران از افزایش 600 تا 700 درصدی قیمت برخی از مواد اولیه بستر تولید قارچ از ابتدای سال تا کنون خبر داد.

 

به گزارش آوای خزر، نیما باغبانی با بیان اینکه انتظار می‌رفت تولید قارچ در سال 1400 به 200 هزار تن برسد، اظهار کرد: با توجه به پروانه‌های صادره جهت تولید قارچ و همچنین توسعه واحدهای قدیمی انتظار می‌رفت تولید قارچ در کشور به 200 هزار تن برسد، همچنین پیش‌بینی ما برای تولید بستر قارچ در سالجاری 850 تا 950 هزار تن بود.

وی ادامه داد: اما در عمل این میزان تولید قارچ و بستر محقق نشد، چراکه از ابتدای سال با افزایش قابل توجه قیمت مواد اولیه روبه‌رو شدیم.

باغبانی یکی از این مواد اولیه که نقش مهمی در تهیه بستر قارچ دارد را کلش گندم عنوان کرد و افزود: با آغاز فصل برداشت گندم قیمت هر کیلوگرم کلش گندم با رشد 600 تا 700 درصدی از 400 تا یک هزار تومان به 3 هزار و 500 تا 4 هزار تومان افزایش یافت.

وی افزود: با افزایش قابل توجه مواد اولیه، تولیدکنندگان بستر قارچ با حجم زیادی از نیاز به نقدینگی برای تولید مواجه شدند که امکان تامین آن را نداشتند، نتیجه آن شد که تولید بستر قارچ 50 درصد تولید کاهش یافت.

باغبانی با بیان اینکه برای تولید هر کیلوگرم قارچ نیاز به 5 کیلوگرم بستر قارچ داریم، اظهار کرد: سال گذشته روزانه 470 تن قارچ تولید و به بازار عرضه می‌شد، اما امسال حداکثر 300 تن قارچ در روز تولید می‌شود.

دبیر انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی ایران تصریح کرد: مشکلات تامین و گرانی بستر موجب شده شاهد تعطیلی واحدهای کوچک و سنتی باشیم و تنها واحدهای توان ادامه تولید داشته باشند که یا از منابع مالی کافی برخوردار هستند یا به شکل صنعتی فعالیت می‌کنند.

باغبانی عدم دسترسی و گرانی بستر قارچ و عدم تناسب بین هزینه تمام شد تولید و درآمد را دلایلی دانست که آینده نامعلومی را برای تولید قارچ کشور رقم زده است./ایلنا

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها