دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۹۶۴
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۳
جبلی گفت: بیش از ۳ میلیون بیکار در کشور وجود دارد و بیش از ۵.۱ میلیون نفر از جوانان تحصیل کرده هستند.

به گزارش آوای خزر، امیر جبلی دکترای تخصصی مدیریت دانشگاه تهران، پژوهشگر، مولف و مدرس دانشگاه درباره‌ی این که معیشت به جوانان اجازه ازدواج می‌دهد یا خیر گفت: براساس آمار، متوسط هزینه‌های سالانه زندگی خانوار‌های شهری در سال ۹۸ نزدیک به ۵۰ میلیون تومان بوده است و در سال ۹۰ میزان هزینه‌های سالانه یک زندگی ۱۳ میلیون تومان بوده است و افزایش رشد ۲۶۰ درصدی هزینه‌های زندگی در عدم تمایل نسل جوان به ازدواج و ایجاد خانوار، بسیار تاثیر گذار بوده است.

وی بیان کرد: در زمستان سال ۱۳۹۹ بهای مسکن و اجاره بها، رشد ۳۸ درصدی داشته است و هزینه‌های خوراکی، به ۷۰ درصد افزایش یافته است. افزایش ۶۷ درصدی نرخ تورم نقطه به نقطه اقلام خوراکی و تورم بیش از ۴۰ درصدی کالا‌های غیر خوراکی در سال گذشته به عنوان نمونه‌هایی از مشکلات و شاخص‌های معیشتی موجود در کشور است.

وی تصریح کرد: در حال حاضرلازمه داشتن یک زندگی عادی در کشور، برای خانواده‌های ۲ یا ۴ نفره داشتن درآمد ماهانه ۱۰ میلیون تومان لازم است.

جبلی در ادامه افزود: بر اساس آمار اعلام شده از سمت تامین اجتماعی، در سال ۱۴۰۰ متوسط خط فقر کشور، ۷ میلیون تومان و در شهر‌های بزرگ ۱۰ میلیون تومان است.

این پژوهشگرو مدرس دانشگاه تاکید کرد: یکی دیگر از پارامتر‌های تاثیر گذار در ازدواج مسئله شغل است که بر اساس آمار در سال‌های ۹۸ و ۹۹ بیش از ۳ میلیون بیکار در کشور وجود داشته است و بیش از ۱. ۵ میلیون نفر از جوانان تحصیل کرده بودند.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به این شاخص‌ها و وجود افزایش قیمت‌ها و مشکلات معیشتی موجود و نبود اشتغال برای جوانان، دیگر نمی‌توان از نسل جوان انتظار داشت، به امید این که شاید در آینده وضعیت بهتر شود و به سمت ازدواج تمایل داشته باشند.

وی بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر با بی کفایتی هرم مدیریتی کشور، وضعیت ازدواج جوانان به یک چالش و معظل تبدیل شده است.

جبلی در پایان عنوان کرد: اگر میان مسئولین همگرایی، اثر گذار باشد و نگاه خوبی داشته باشند و خدا را در نظر بگیرند و اگر فرهنگ را، هم چاشنی برنامه ریزی‌های مبتنی بر بحران خود قرار دهند یقینا به نتایج خوبی در بحث ارتباط معیشت و ازدواج خواهیم رسید.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: