دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۷۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۵

به گزارش آوای خزر، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که حداقل سه تا چهار ساعت در هفته پیاده‌روی یا باغبانی می‌کنند، یا حداقل دو تا سه ساعت در هفته دوچرخه‌سواری می‌کنند، پس از سکته مغزی ممکن است ۵۴ درصد کمتر در معرض مرگ زودرس به هر دلیلی باشند.

نتایج این مطالعه بیشترین فایده را برای بازماندگان سکته مغزی جوان نشان داد. وقتی افراد زیر ۷۵ سال حداقل این میزان ورزش را می‌کردند، خطر مرگ زودرسشان ۸۰ درصد کمتر بود.

راد جوندی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالگری کانادا، در این باره می‌گوید: «درک بهتر نقش فعالیت بدنی در سلامت افرادی که از سکته مغزی جان سالم به در می‌برند، برای طراحی درمان‌های ورزشی بهتر و کمپین‌های بهداشت عمومی مورد نیاز است تا بتوانیم به این افراد کمک کنیم تا عمر بیشتری داشته باشند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما هیجان‌انگیز است، زیرا فقط سه تا چهار ساعت پیاده‌روی در هفته با کاهش شدید مرگ و میر همراه بود، و این ممکن است برای بسیاری از افراد دچار سکته مغزی قبلی قابل دستیابی باشد. همچنین ما دریافتیم که افراد با پیاده‌روی ۶ تا ۷ ساعت در هفته به مزایای بیشتری نیز دست یافته‌اند.»

در این مطالعه ۸۹۵ نفر با میانگین سنی ۷۲ سال که قبلاً سکته کرده بودند و ۹۷هزار و ۸۰۵ نفر با میانگین سنی ۶۳ سال که هرگز سکته نکرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند.

میانگین فعالیت بدنی هفتگی از طریق سوالات مربوط به فعالیت‌هایی مانند پیاده‌روی، دویدن، باغبانی، تمرینات با وزنه، دوچرخه‌سواری و شنا مورد ارزیابی قرار گرفت.

محققان به طور متوسط حدود چهار سال و نیم شرکت‌کنندگان را زیر نظر گرفتند. پس از محاسبه عوامل دیگری که می‌توانند بر خطر مرگ مانند سن و سیگار کشیدن تأثیر بگذارند، محققان دریافتند که ۲۵ درصد از افرادی که سکته مغزی قبلی داشته‌اند به هر علتی جان خود را از دست دادند در حالی که در افرادی که هرگز سکته نکرده بودند این رقم ۶ درصد بود.

در گروه سکته مغزی، ۱۵ درصد از افرادی که حداقل معادل سه تا چهار ساعت پیاده‌روی در هفته داشتند در طول این دوره، جان خود را از دست دادند در حالی که ۳۳ درصد از کسانی که حداقل این مقدار ورزش نمی‌کردند فوت کرده بودند.

به گفته جوندی: «نتایج ما نشان می‌دهد که حداقل مقدار فعالیت بدنی ممکن است باعث کاهش مرگ و میر درازمدت از هر گونه علت در بازماندگان سکته مغزی شود. این افراد می‌تواند بیشترین مزایای سلامتی را تنها با ۳۰ دقیقه پیاده‌روی به دست آورند.»

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار