دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۰۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۹
عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: تناسبی میان رشته‌های دانشگاهی با مشاغل موجود نیست و باید در این زمینه راه درمان پیدا شود.

به گزارش آوای خزر، عبدالمجید خشنود عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی  درباره افزایش تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی و رشته‌های غیر مرتبط اظهار کرد: موضوع افزایش رشته‌های غیر مرتبط به عنوان یکی از معضلات جامعه دانشگاهی شناخته می‌شود.

او افزود: فارغ التحصیلان رشته‌های مادر در حوزه مهندسی مانند: مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی عمران و ... جذب بازار کار می‌شوند و رشته‌های آن‌ها کمتر با مشاغلشان غیر مرتبط است.

خشنود تصریح کرد: در رشته‌های پایین‌تر خیلی این مشکل را داریم که دانش آموختگان در رشته‌های تخصصی خود اغلب به علت اینکه اشتغال پیدا نمی‌کنند در کسب و کار‌های دیگر مشغول به فعالیت می‌شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ادامه داد: رشته‌های غیر مرتبط فارغ التحصیلان دانشگاهی با بازار کار از یک طرف بعد روانی و شخصیتی و اجتماعی برای دانشجویان دارد و آن‌ها را در این زمینه افسرده می‌کند و از طرف دیگر بودجه آموزش عالی یا وزارت علوم در دانشگاه‌های دولتی برای تربیت و پرورش استعداد دانشجویان هدر می‌رود و مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

او با بیان اینکه برای رشته‌های غیر مرتبط با مشاغل فارغ التحصیلان دانشگاهی در ابعاد مختلف باید راه درمان پیدا شود، تاکید کرد: از تیم جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتظار داریم که با یک برنامه ریزی کلان و کلی نیازمندی‌های کشور را در افق آینده مشخص کنند و در این زمینه رشته‌های مورد نیاز را در برنامه‌های بلند مدت ۵ تا ۱۰ ساله درنظر بگیرند تا بتوانند به اینصورت رشته‌های نیازمند دانشگاه‌ها را تامین کنند.

خشنود گفت: در گذشته به برقراری تناسب میان رشته‌های دانشگاهی با فارغ التحصیلان توجه نشده و همه دانشگاه‌ها بر اساس نیازمندی‌های محلی و بخشی اعلام نیاز می‌کنند و این عامل باعث می‌شود تا دانشجویان تنها با راهنمایی‌های اولیه در رشته مورد نظر شرکت کنند که در نهایت در افق بلند مدت ۴ ساله کارشناسی یا سایر مقاطع بعد از فارغ التحصیلی به این نتیجه می‌رسیم که بازار کار متناسبی با رشته مورد نظر وجود ندارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اضافه کرد: وزارت علوم، معاونان آموزشی و دفتر برنامه ریزی وزارت علوم باید برقراری تناسب میان رشته‌های دانشگاهی با بازار کار فارغ التحصیلان را در دستور کار خود قرار دهد و به عنوان اولویت خود به آن نگاه کند تا هر چه سریع‌تر اصلاح شود و دیگر شاهد این موضوع نشویم، در غیر اینصورت دچار کمبود نیرو خواهیم شد.

افزایش خروج نخبگان از کشور به دلایل مختلف

خشنود بیان کرد: خیلی از فارغ التحصیلان و نخبگان ایرانی از کشور به علت نبود اشتغال و هزاران دلیل دیگر خارج می‌شوند وبرخی دیگر به علت علاقه به وطن و خانواده در این زمینه موفق نمی‌شوند.

او گفت: انگیزه فارغ التحصیلان دانشگاهی طی سال‌های اخیر برای خروج از کشور رو به افزایش بوده است./باشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار