دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۱۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۲
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران می‌گوید نپرداختن ایران به ظرفیت برداشت و استفاده از گاز هلیوم، یک فرصت ملی را به تهدید تبدیل کرده است.

به گزارش آوای خزر، مهرداد عباد در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار کرد: گاز هلیوم در ایران به عنوان یک سرمایه ملی رسما فراموش شده است. این گاز در  سال ۱۸۶۸ از سوی فرانسوی‌ها کشف شد و از سال ۱۹۰۳ به عنوان یک منبع بزرگ در جهان مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی با بیان اینکه ذخایر مشترک هلیوم ایران و قطر، بین ۲۵ تا ۴۰ درصد از ذخایر هلیوم جهان به شمار می‌رود، توضیح داد: با وجود آنکه برداشت این گاز از ۱۲۰ سال پیش در جهان کلید خورده، اما همچنان شرایط برداشت آن در ایران فراهم نشده است.

عضو اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اهمیت هلیوم در صنایع و خدمات مختلف، گفت: این گاز از دستگاه‌های ام آر بیمارستانی گرفته تا در صنایع نفت  گاز و پتروشیمی، کارایی فراوانی دارد و ما با وجود آنکه ذخیره غنی از این محصول داریم اما در طول سال مقادیر زیادی از آن را وارد می‌کنیم.

عباد با اشاره به تاسیس چند کارخانه استخراج هلیوم در قطر در سه سال گذشته، اظهار کرد: با توجه به اینکه ذخایر هلیوم ایران و قطر مشترک است، نبود اقدامات لازم از سوی ایران باعث شده، طرف قطری با خیال راحت این محصول را استخراج کند و به فروش برساند.

به گفته وی، هرچند ایران در حوزه دانش عملی استخراج هلیوم هنوز پیشرفت قابل توجهی نکرده اما اما می‌توان انتظار داشت که با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و متخصصان که چند سال قبل اقداماتی را انجام دادند اما به دلیل تحریم‌ها ناکام ماند، در این حوزه اقدامات اساسی آغاز شود تا لااقل در میادین مشترک، ایران نیز همپای قطر از هلیوم موجود استفاده کند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها