دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۱۹۷
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۹
خورش آلو اسفناج از آن خورش‌های سنتی و معروف ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد.

آوای خزر/ این خورش خوش‌طعم و بسیار لذیذ چه در میهمانی‌های رسمی و چه مجالس جزو بهترین گزینه‌های طبخ است.

مواد لازم

گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم

آلو برغان: ۱۵۰ گرم

اسفناج: ۱ کیلو گرم

پیاز داغ: ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو یا آب نارنج: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت را به اندازه‌های دلخواه خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. بعد گوشت را به همراه ۲ لیوان آب، پیاز سرخ شده و آلو روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند.

در این فاصله اسفناج پاک شده را کمی خرد کنید و در روغن تفت دهید.

وقتی گوشت کاملا پخته شد، اسفناج را به آن اضافه کنید و کمی نمک و فلفل هم داخل خورشت بریزید تا مزه دار شود.

بعد از اینکه خورشت جا افتاد، از روی حرارت بردارید.

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

نکات مهم

برای اینکه خورشت شما خوشمزه‌تر و لذیذتر شود از گوشت گوسفندی که قلم هم داشته باشد استفاده کنید.

آب اسفناج دارای مواد معدنی بسیاری است که بهتر است در هنگام پختن آن را دور نریزید.

برای اینکه مواد مغذی اسفناج‌ها از بین نرود به هیچ وجه پس از خرد کردن آن‌ها را نشویید.

برای اینکه آهن داخل اسفناج خوب جذب شود آب لیمو ترش را تا حد امکان حذف نکنید.

خورشت اسفناج نباید زیاد آب داشته باشد؛ و باید اول پخت به اندازه کافی به آن آب اضافه کنید.

بهتر است اسفناج‌ها را خوب سرخ کنید تا طعم مطلوبی داشته باشد و خورشت سبز رنگ نماند.

خورش آلو اسفناج را می‌توان با انواع گوشت تهیه کرد.

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

خورشت اسفناج را برطبق ذائقه تان می‌توانید هم شیرین و هم ترش تهیه کنید.

برای چاشنی ترش می‌توانید از رب انار در آلو اسفناج استفاده کنید.

استفاده از زعفران به خوشمزه‌تر شدن خورشت کمک زیادی می‌کند.

استفاده از آلو جنگلی باعث ترش شدن خورش آلو اسفناج می‌شود.

مخلوط ۴ تا ۵ قاشق آبلیمو با کمی شکر، خورشت را بسیار خوشمزه‌تر می‌کند.

برای چاشنی این غذا می‌توانید از چند عدد لیمو عمانی استفاده کنید.

این خورش شباهت ظاهری زیادی به خورش قورمه سبزی و خورش کرفس دارد و برای مهمانی‌ها مناسب می‌باشد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد./نمناک

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها