دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۶۷۷
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۵
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت اعلام کرد
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص تدوین دستورالعمل کمیته علمی کشوری کرونا برای استفاده از طب سنتی برای درمان کرونا، در عین حال بر لزوم گسترش پوشش بیمه‌ای خدمات طب سنتی تاکید کرد.

به گزارش آوای خزر، دکتر نفیسه حسینی یکتا درباره دستورالعمل کمیته علمی کشوری کرونا پیرامون بهره‌گیری از طب سنتی برای درمان کووید۱۹، گفت: این دستورالعمل در کمیته طب ایرانی کمیته علمی کشوری تدوین شده است. پیش از آن نیز کمیته‌ای در دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت توصیه‌های پیشگیرانه‌ای بر پایه منابع طب سنتی و مستند بر شواهد روز درمورد بیماری کرونا تنظیم کرده بود اما، با تشکیل کمیته طب ایرانی ذیل کمیته کشوری کووید۱۹ این دستورالعمل با حضور متخصصان طب رایج، داروسازان بالینی و... بررسی شد تا در نهایت دستورالعمل فعلی آماده شد که منتظر ابلاغ وزیر محترم است. 

جزییات دستورالعمل بهره‌گیری از طب سنتی برای درمان کووید 19

وی افزود: این دستورالعمل در بخش‌های مختلف از جمله پیشگیری با تکیه بر سبک زندگی و توصیه‌های ساده برای بیماران سرپایی، بیماران بستری با شدت‌های مختلف بیماری و با تکیه بر توصیه‌های ساده و در دسترس و رژیم‌های غذایی تنظیم شده است. دستورات ساده‌ای که امیدواریم در کنار درمان‌های موجود در طب رایج بتواند به بیماران کمک کند. بسیاری از مطالب این دستورالعمل تحت کارآزمایی‌های بالینی هم قرار گرفتند که مشخصا توانسته است بر علائم و طول مدت بستری بیماران در مقایسه با گروه شاهد اثر مثبت بگذارد. به نظر می‌رسد با ابلاغ این دستورالعمل و تسهیل در استفاده از ظرفیت طب ایرانی در کنار طب رایج کمک شود تا در وجوه مختلف مقابله با کرونا بتوانیم موفق باشیم. 

لزوم اقدامات جدی بیمه‌ای برای خدمات طب سنتی

وی درخصوص احتمال پوشش بیمه‌ای خدمات طرح شده در دستورالعمل طب سنتی برای کمک به درمان کرونا، تصریح کرد: در دستورالعمل مورد بحث نام ویژه‌ای از داروی خاصی را نیاورده‌ایم و درمورد گیاهان دارویی این حوزه نام بردیم. برای مشاوره پزشکان حوزه طب سنتی به بیماران، خدمات و... لازم است اقدامات بیمه‌ای جدی انجام شود. تا کنون فقط ویزیت متخصصین طب سنتی تحت پوشش بیمه بوده است و سایر خدمات هیچ کدام تحت پوشش بیمه نیست و لازم است اقدامی شایسته در این زمینه صورت گیرد تا بیماران بتوانند بدون دغدغه مالی از این خدمات بهره ببرند. 

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار