دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۷۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۲
رئیس بیمارستان شریعتی با اشاره به فروکش پیک پنجم کرونا، گفت: باید آمادگی کامل داشته باشیم، زیرا شاید در آبان و آذر هم درگیری‌ها زیاد شود.

به گزارش آوای خزر، سعید رضا مهرپور، در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، با اشاره به اینکه پیک پنجم کرونا طولانی شد، افزود: پیک‌های قبلی حدود یک تا یک ماه و نیم طول می‌کشید، اما پیک پنجم تقریباً دو ماه و نیم طول کشید و از همه پیک‌های دیگر بالاتر رفت و شرایط بسیار سخت و دشواری را در بیمارستان‌ها پشت سر گذاشتیم.

وی با اشاره به حجم زیاد فداکاری کادر درمان و پشتیبانی در بیمارستان‌ها، ادامه داد: اکنون تعداد مراجعه کنندگان بسیار کمتر شده و بخش‌های بیمارستان‌ها در حال بازگشت به روال قبل هستند.

مهرپور اضافه کرد: بیش از نصف بیمارستان شریعتی به بیماران کرونا اختصاص داده شده بود و تعداد بستری شدگان کرونایی در برخی موارد به بیش از ۲۵۰ نفر رسیده بود.

رئیس بیمارستان شریعتی با اشاره به اینکه با حجم کنونی واکسیناسیون، اگر پیک دیگری هم در پیش باشد مانند پیک‌های قبلی نیست، افزود: باید آمادگی کامل را داشته باشیم، زیرا شاید در آبان و آذر هم درگیری‌ها زیاد شود.

مهرپور افزود: مشاهدات نشان داده است کسانی که دو دوز واکسن را زده بودند و دو هفته از دوز دوم آنها گذشته بود، مرگ و میر در آنها کمتر بود.

رئیس بیمارستان شریعتی با تاکید بر اینکه مرگ و میر در کسانی که واکسینه نشده بودند بیشتر بود، از مردم خواست که واکسن بزنند و آن را یک مسئولیت اجتماعی بدانند.

مهرپور با اشاره به اینکه تاکنون درمان ثابت شده‌ای برای بیماری کرونا وجود ندارد، گفت: برای فلج اطفال و آبله هم درمان ثابت شده‌ای نداریم، اما با واکسیناسیون توانستیم آنها را کنترل کنیم؛ بنابراین تزریق واکسن کرونا بسیار مهم است، زیرا به میزان زیادی از مرگ و میر جلوگیری می‌کند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: