دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۴۱۸
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳
بادام سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر، همراه با تعداد زیادی از مزایای سلامتی است. فقط یک مشت بادام حدود یک هشتم نیاز ما به پروتئین روزانه را تامین می کند.

به گزارش آوای خزر، منافع بهداشتی بادام در طول قرن ها ثابت شده است و این منافع بالقوه عبارتند از کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی.
یک مطالعه که در سال ۲۰۰۵ در مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا به چاپ رسید، نشان داد که مصرف بادام منجر به افزایش سطح ویتامینEدر رژیم غذایی و جریان خون می شود. این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول ها در برابر آسیب ها دفاع می کند و مانع از گرفتگی عروق ناشی از کلسترول بالا می شود.

بادام باعث چاقی نمی‌شود: بر خلاف باورهای رایج بادام و کلا تمام میوه ‌های صدفی باعث چاقی نمی ‌شوند. مغزهای روغنی مانند بادام و پسته و غیره با وجود اینکه حاوی چربی هستند اما در عین ‌حال احساس سیری طولانی مدتی ایجاد و جذب چربی‌ های زیاد را مهار می ‌کنند.

بادام برای گیاه ‌خواران: بادام سرشار از کلسیم، منیزیم و فیبر است و یکی از منابع پروتئین محسوب می ‌شود. به همین دلیل می ‌تواند برای افرادی که از محصولات حیوانی مانند گوشت و غیره تغذیه نمی‌ کنند مناسب باشد.

بادام تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن: بادام حاوی مواد مغذی و خواص آنتی ‌اکسیدانی بالایی دارد. یک مشت بادام به اندازه‌ یک پیاله بروکلی یا چای سبز آنتی ‌اکسیدان پولی فنول به بدن می‌ رساند.

بادام و کاهش خطر ابتلا به سرطان: محققان گروه تغذیه دانشگاه کالیفرنیا اعلام کردند که مصرف بادام با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در تماس است.

بادام و بیماری قلبی: این خوراکی همراه با سایر آجیل و دانه های دیگر منجر به بهبود سطوح چربی خون می شود و برای قلب مفید است. شواهد نشان می دهد که رژیم غذایی شامل بادام منجر به رفع بیماری های قلبی می شود. همچنین بادام منجر به افزایش سطح آنتی اکسیدان ها در جریان خون شده و کاهش فشار خون و بهبود جریان خون را به دنبال دارد.

بادام خام یا بو داده؟ بادام خام بهتر از بادام بو داده است. برای بو دادن بادام معمولا از چربی ‌های مضر استفاده می ‌شود. به همین دلیل بهتر است از بادام خام استفاده کنید تا از چربی و نمک زیاد دور باشید.

بهتر است بادام را با پوست بخورید: پوست نازک بادام سرشار از آنتی ‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی است. این بخش از بادام خواص ضدویروسی و ضدالتهابی فوق‌ العاده‌ای دارد. توصیه بر این است که بادام را با پوست نازک آن میل کنید./medicalnewstoday

انتهای پیام/1005

برچسب ها: بادام
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار