دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۷۰
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲
اقتصادی/
رئیس انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه با اشاره به اینکه در حال حاضر صادرات میوه ضرری برای صنعت کنسانتره و آبمیوه ندارد، گفت که صادرات بیش از حد میوه، می‌تواند روی قیمت میوه‌های صنعتی در این بخش تاثیر بگذارد.

ولی‌الله داوودآبادی ؛ با بیان اینکه صنعت کنسانتره و آب میوه به میوه صنعتی نیاز دارد، گفت: بنابراین میوه‌های درجه یک که معمولاً ظاهر خوبی دارند اما کم آب هستند برای این صنعت مناسب نیست.

وی با اشاره به کمبود باغ‌های بزرگ برای تولید میوه‌های صنعتی اظهار کرد: با توجه به تفاوت‌هایی که در میوه مورد استفاده این صنعت و میوه مصرفی و صادراتی وجود دارد، در حال حاضر صادرات میوه ضرری برای صنعت کنسانتره و آبمیوه ندارد.

رئیس انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه ادامه داد: اما باید توجه شود که با توجه به کمبود میوه‌های صنعتی، اگر صادرات میوه بیش از حد انجام شود ممکن است روی قیمت میوه‌های صنعتی تأثیر بگذارد، که در این صورت تولید کنسانتره و آبمیوه نیز توجیه اقتصادی نخواهد داشت.

در شرایط تحریم باید سریع‌تر تصمیم بگیریم

داوودآبادی در ادامه با تاکید بر اینکه در شرایط تحریم تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی باید سریع‌تر انجام شود، گفت: برای مثال اخیراً مشکلاتی در زمینه ارزش‌گذاری کالاهای صادراتی وجود داشت که برطرف شدن آن چندین ماه طول کشید.

وی افزود: گمرک به صورت دوره‌ای کالاهای صادراتی را ارزش‌گذاری می‌کند، اما بعد از افزایش نرخ دلار ارزش‌گذاری آبمیوه و کنسانتره به روز نشده بود که این مسئله باعث شده بود صادرکنندگان دچار مشکلاتی شوند چراکه با توجه به اینکه مشتریان خارجی قیمت دلار در بازار ایران را رصد می‌کردند، در قیمت‌های خود تجدیدنظر کرده بودند و می‌خواستند با قیمت کمتری این محصول را تهیه کنند.

رئیس انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه با اشاره به مشکلاتی که در زمینه بازگرداندن ارز به کشور وجود دارد، تصریح کرد: صنعت کنسانتره برای واردات مواد اولیه به کشور مشکلی ندارد، اما نمی‌توانیم در ازای همه صادرات خود واردات انجام دهیم و باید برای تأمین هزینه‌های خود بخشی از دلارهای حاصل از صادرات را به کشور بازگردانیم.

انتهای پیام/۱۰۰۰

منبع: ایسنا
برچسب ها: آبمیوه ، کنسانتره
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار