دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۱۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۲
رییس سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور اعلام کرد: با پیگیری‌های انجام شده، سند یک پلاک دیگر از قله دماوند به مساحت ۲ هزار و ۲۴۵ هکتار به نام سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور صادر شد.

به گزارش آوای خزر، مسعود منصور رییس سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور با بیان اینکه کوه دماوند جزو انفال و متعلق به بیت‌المال و ثروتی بین نسلی است، افزود: مجموع آن چیزی که به عنوان کوه دماوند می‌شناختیم، ۱۰ پلاک ثبتی با مساحت ۱۸ هزار و ۲۰۰ هکتار بود که با تلاش سازمان جنگل‌ها و مراتع و کمک سازمان ثبت و اسناد املاک کشور، سند ۸ پلاک به مساحت ۱۴ هزار و ۲۰۰ هکتار به نام این سازمان صادر شد.

 رییس سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور گفت: در ماه اخیر توانستیم یک پلاک دیگر به مساحت ۲۲۴۵ هکتار که در واقع همان پلاک نهم است را از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سند بگیریم که مجموع اراضی تحت تصرف سازمان ملی جنگل‌ها و بازگشت‌داده‌شده به بیت‌المال امروز به ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار رسیده است.

وی افزود: تنها یک پلاک دیگر از قله دماوند باقی مانده که مساحتش ۱۶۰۰ هکتار است و در تلاش هستیم با تعاملی که با سازمان ثبت و سازمان اوقاف داریم، سند آن هم به نام سازمان جنگل‌ها و مراتع صادر شود.

منصور اظهار داشت: آن بخش‌هایی از قله دماوند که سابقه مستثنیات و غیر ملی و بخشی هم که سابقه وقفیت دارد، برای ما محترم است.

بنا بر این گزارش، بر اساس گزارش‌های موجود در دهه ۸۰ اقداماتی همچون وقف بخشی از قله دماوند انجام شد که در آن زمان سند مالکیت به نام سازمان اوقاف صادر شد و پیگیری و استرداد آنها در دستور کار سازمان جنگل‌ها قرار گرفت.

پس از حاشیه‌های بسیار، سازمان ثبت اسناد کشور نسبت به رفع اشتباه اقدام کرده تا سند مالکیت را به سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بازگرداند.

اراضی ملی و طبیعی شامل جنگل‌ها، مراتع و بیشه‌زارهای طبیعی طبق قانون و نظر فقها، قابل وقف نیست./ایرنا

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار