دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۲۸۵
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
رئیس محیط زیست بهشهر از وضعیت پروژه‌های زیست‌محیطی گفت
کارخانه کمپوست شرق مازندران بار دیگر فعال شد/ آغاز به‌زودی عملیات اجرایی پروژه سپتاژ بهشهر
رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهشهر از آغاز دوباره کارخانه کمپوست شرق مازندران خبر داد و گفت: ساخت پروژه تصفیه "سپتاژ" نیز دیگر پروژه زیست‌محیطی این منطقه در بهشهر است که با پایان‌یافتن روند اداری، به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

به گزارش آوای خزر از ساری، موضوع پسماند یکی از معضلات مهم استان مازندران است. اکوسیستم شکننده این استان با دارا بودن آب و هوای مرطوب شمالی سبب شده است تا در چند سال گذشته، هرگونه ساخت و ساز و فعالیت عمرانی با پیوست زیست‌محیطی به جریان بیفتد.

در شرق مازندران، بهشهر نقطه کانونی برای کمپوست زباله‌هاست. صبح دوشنبه همراه با به جریان افتادن دوباره کارخانه کمپوست این منطقه، بازدیدی به مدیریت رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهشهر با مسوولان مربوطه در پنج شهر نکا، رستمکلا، بهشهر، خلیل‌شهر و گلوگاه در سایت کمپوست واقع در شهرک صنعتی انجام شد.

به گفته رئیس اداره محیط زیست بهشهر در این بازدید که دادستان بهشهر و شهرداران و اعضای شوراهای شهرهای شرق مازندران حضور داشتند، به اتفاقِ سهامدار کارخانه  کمپوست از این مجموعه بازدید میدانی صورت گرفت.

کارخانه کمپوست شرق مازندران بار دیگر فعال شد/ عملیات اجرایی سپتاژ به‌زودی آغاز می‌شود

سید محمود هادیان گفته است که راهبردها و توصیه‌های لازم در جهت حفظ و رعایت مباحث زیست‌محیطی، ایزوله‌کردن کف سالن جدید در حال احداث، شیب‌بندی محدوده واحد و هدایت شیرابه به سیستم تصفیه شیرابه مورد تأکید قرار گرفت که پیمانکار متعهد به انجام آن شده است.

او عنوان کرد که علاوه بر این، دادستان بهشهر به شرکت آب و فاضلاب شهرستان در زمینه راه‌اندازی هرچه سریع‌تر سیستم تصفیه فاضلاب خانگی از طریق پیمانکار در زمین مشخص‌شده، دستورات لازم را ارائه کرده است.

رئیس اداره محیط زیست بهشهر با بیان اینکه مراحل قانونی و حقوقی مربوط به ساخت سپتاژ در حال انجام است، یادآور شد که بخشی از روند عملیاتی این پروژه در سال گذشته پیش رفت اما بنا به دلایلی متوقف شده بود.

کارخانه کمپوست شرق مازندران بار دیگر فعال شد/ عملیات اجرایی سپتاژ به‌زودی آغاز می‌شود

هادیان می‌افزاید: پروژه سپتاژ در نزدیکی کارخانه کمپوست قرار دارد. پ با نشست‌هایی که انجام گرفت و با عنایت به اهمیت پروژه در حل معضلات دفع و تصفیه فاضلاب‌های خانگی، روند اداری با جدیت و سرعت بیشتری در جریان است.

این مسوول عنوان داشت که علاوه بر پیگیری موضوعات مربوط به پناهگاه حیات وحش میانکاله، اولویت او مباحث تخصصی درباره سپتاژ و پسماند است که با همراهی خوب دادستان، شهرداران، فرمانداران و سازمان‌های مردم نهاد در حال انجام است.

به گزارش آوای خزر، کارخانه کمپوست شرق مازندران، در حال حاضر روزانه حدود 90 تن زباله را به کمپوست تبدیل می‌کند. ظرفیت اسمی آن، کمپوست روزانه 250 تن زباله در روز است. بخش زباله‌سوز این کارخانه در حال به‌روزرسانی است.

انتهای پیام/1001/

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: