دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۳۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۰
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از واگذاری و تعطیلی ۲۰۰ مرکز علمی کاربردی طی ۵ سال اخیر خبرداد و گفت: در حال حاضر تعداد ۶۰۰ مرکز آموزشی باقی مانده اما با این وجود تعداد داوطلبین کاهش نیافته است.

به گزارش آوای خزر، محسن محمدزاده با اشاره به اینکه سیاست این دانشگاه افزایش توسعه فنی مورد نیاز بازار کار در کنار توسعه کمی دانشگاه است از آمادگی برای برگزاری آموزش حضوری در این دانشگاه خبر داد و گفت: با توجه به ماهیت آموزش در دانشگاه علمی کاربردی، این دانشگاه برای برگزاری کلاس‌ها بصورت حضوری آمادگی کامل دارد و با موافقت ستاد کرونا در استان‌ها، کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی برای برگزاری کلاس‌های حضوری آمادگی کامل دارد. این دانشگاه در کنار توسعه کمی متناسب با نیاز بازار کار باید به توسعه کیفی بپردازد چراکه تضمین کننده بهای دانشگاه، کیفیت آن است.

وی ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده بیش از ۷۵ درصد دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی شاغل هستند و بیش از ۵۰ درصد از افراد شاغل در حرفه‌ای فعالیت می‌کنند که آموزش دیده‌اند.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدزاده با اشاره به آمار مراکز آموزش علمی کاربردی طی بررسی پنج سال گذشته، افزود: ۲۰۰ مرکز آموزشی در چند سال گذشته داشتیم که برخی دولتی بودند و واگذار شدند و تعدادی به دلیل عدم کیفیت تعطیل شدند و در حال حاضر تعداد ۶۰۰ مرکز آموزشی باقی مانده اما با این وجود تعداد داوطلبین کاهش نیافته است.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص تربیت مدرس نیز خاطرنشان کرد: ۹۳ هزار مدرس داشتیم که با یک بررسی و غربالگری به ۲۵ هزار نفر رسیده است و در حال حاضر مرکزی وجود ندارد که افراد آن واجد شرایط نباشند./ایسنا

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار