دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۱۲۳
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۲
رئیس اتاق مشترک ایران و چین گفت: برای شرکت‌های چینی استفاده از کارگران این کشور در ایران توجیه اقتصادی ندارد، زیرا کارگر ایرانی ارزان‌تر است.

به گزارش آوای خزر، حریری رئیس اتاق مشترک ایران و چین در واکنش به ورود نیروهای انسانی چینی برای ساخت مسکن در ایران، گفت: این طرح در وزارت راه و شهرسازی مطرح شده و بخش خصوصی فعلا درگیر آن نیست، اما درباره موضوع ساخت مسکن نه تنها با کشور چین بلکه با کشور ترکیه هم صحبت شده است.

حریری در خصوص نگرانی‌های نیروی کار ایرانی در این زمینه نیز بیان کرد: اینکه بخواهند نیرو کار چینی وارد کنند، اصلا منطق اقتصادی ندارد. هر شرکت خارجی که در ایران بخواهد سرمایه گذاری کند، سود می‌کند به دلیل اینکه ارزان قیمت‌تر از نیرو کار ایرانی وجود ندارد. متخصصان ما در ایران بیشتر از ۵۰۰ دلار و همینطور نیرو کار ساده هم بیشتر از ۲۰۰ دلار حقوق نمی‌گیرند. پس مطمئن باشید برای هیچ شرکتی صرف نمی‌کند عمده نیرو کار خود را از چین بگیرد.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین گفت: شرکت‌های چینی ممکن است، درصدی از افراد در سطوح بالای مهندسی و تکنولوژی را با خود به ایران بیاورند، اما نیرو‌های اجرایی و ساده حتما ایرانی است.

حریری درباره ساخت مشارکتی مسکن با کشور چین توضیح داد: اینکه ساخت مسکن باید از شکل سنتی به شکل مدرن و صنعتی تغییر پیدا کند، ایده درستی است، زیرا ما در فرآیند‌ها و تکنولوژی ساختمان سازی از دنیا بسیار عقب هستیم. اگر بخواهیم یک میلیون مسکن در سال بسازیم، به طور متوسط بیش از دو سال طول خواهد کشید و حتی تجربه تاریخی ما بیش از ۵ سال بوده است، اما اگر همه امکانات را فراهم کنیم، می‌توانیم دو ساله تمام کنیم. برای این که تکنولوژی ساخت مسکن را ارتقاء دهیم، باید از کشور‌های پیشرفته در قالب قرارداد و پروژه کمک بگیریم.

طرح مشارکت ایران با چین برای ساخت مسکن به طور جامع مطرح نشده و تنها به صورت یک ایده برای جذب سرمایه گذار بیان شده است.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار