دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۸
معاون وزیر کشور؛
معاون وزیر کشور گفت: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به عنوان نهادهای مستقل عمومی غیر دولتی نباید نظیر دستگاه‌های دولتی خود را سازمانی دولتی بدانند با این تفکر توسعه شهرها و روستاها اتفاق نمی‌افتد.

مهدی جمالی نژاد، در نشست مدیریت شهری و روستایی در شهرستان ایرانشهر، با اشاره به ضرورت سرعت گرفتن توسعه استان سیستان و بلوچستان، این سوال را مطرح نمود که آیا با وجود کمک‌های مختلف دولت در سال های اخیر از جمله پرداخت اعتبارات و ماشین آلات و قیر و…، توسعه لازم در شهرها صورت گرفته است.

وی افزود: کمک‌های وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها امسال انجام می‌شود ولی ایجاد تحول و جهش در شهرها و روستاهای استان یک نگاه جدید را می‌طلبد که یکی از محورهای آن دور شدن از تفکر اداره شهر و روستا با اتکای صرف به کمک‌های دولتی است.

جمالی نژاد در ادامه بر توجه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و شوراها به ابعاد مختلف اقتصاد مقاومتی تاکید نمود و گفت: برای اداره مطلوب شهرها و روستاها و تأمین درآمد برای اجرای پروژه‌ها و تقویت زیرساخت ها چاره‌ای جز تغییر نگاه و رویکرد به اداره شهر و روستا نداریم.

وی در ادامه با بیان اینکه با همکاری و همفکری و مشارکت مردم و نگاه‌های جدید به اداره شهرها و روستاها می‌توان شهرها و روستاها را متفاوت با وضعیت فعلی اداره و از آنها درآمدپایدار و ثروت تولید نمود، گفت: یکی از راهکارهای اصلی جذب سرمایه گذار است و این بحث نیازمند تقویت زیرساختهای سرمایه گذاری و امنیت سرمایه گذار است و جلوه این موضوعات باید از بیرون استان نمود داشته باشد و مسؤولان استان و دست اندرکاران مدیریت شهری و روستایی لازم است معرفی و اطلاع رسانی مؤثری از منطقه خود و مزیت‌های آن انجام دهند.

وی همچنین بر ضرورت تعریف بسته‌های سرمایه گذاری برای حضور مؤثر بخش خصوصی و سرمایه گذاران و اطلاع رسانی آنها تاکید نمود.

معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به وجود ظرفیت‌ها، قدمت و پیشینه و فرهنگ شهروندی اصیل مردم استان سیتان و بلوچستان و میراث فرهنگی و معنوی و آداب و رسوم و فرهنگ و اصالت و داستان‌های اسطوره‌ای استان، این موارد را ظرفیت بزرگی برای جذب سرمایه گذار ذکر نمود.

وی در ادامه گفت: در قانون بودجه سال ۹۸ برخی احکام مربوط به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نظیر تبصره (۲) ماده (۳۹) احیا و مرحله اول اعتبارات آن واریز شد و میزان قیر رایگان نسبت به سال گذشته افزایش یافت و اعتباری هم برای مدیریت پسماندها درنظر گرفته شده است.

جمالی نژاد، همچنین بر برنامه ریزی برای بهره گیری از انتشار اوراق مشارکت از طریق اجرای یک پروژه با مشارکت چندین شهرداری تاکید نمود و گفت: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به طرح‌های درآمدزا شهرداری‌ها و دهیاری‌ها تسهیلات اعطا می‌نماید.

وی اضافه کرد: پیگیر رفع مشکلات شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در زمینه منابع انسانی از طریق تهیه لوایح و آئین نامه‌های تخصصی این حوزه و ارائه آنها به مجلس و دولت هستیم.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور همچنین با اشاره به همکاری‌های این سازمان و شرکت بازآفرینی شهری گفت: شهرهای دارای بافت‌های تاریخی و بافتهای فرسوده می‌توانند از اعتبارات این موضوع استفاده نمایند و ضرورت دارد شهرداران با تهیه و ارائه طرح‌های دقیق و کاربردی بتوانند اعتبار لازم را جذب کنند.

جمالی نژاد همچنین در خصوص جبران خسارات ناشی از سیل گفت: به موجب مصوبات هیئت وزیران و قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده به واحدهای مسکونی و تجاری، راه‌ها، پل‌ها و زمین‌های کشاورزی اعتباراتی برای بازسازی و نوسازی و جبران خسارت‌ها پرداخت می‌شود و پرونده‌های واحدهای مسکونی در حال معرفی به بانک هاست.

انتهای پیام/۱۰۰۰

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها