دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۱۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۸
دو مطالعه جدید برای ثبت نتایج یک کارآزمایی بالینی برای درمان دیابت نوع ۱ در انسان نشان می‌دهد ایمنی و کارایی یک ایمپلنت حاوی سلول‌های بنیادی بدین منظور بسیار بالا بوده است.

به گزارش آوای خزر، ایمپلنت یاد شده به فعالیت سلول‌های ترشح کننده انسولین کمک شایانی می‌کند. ایمپلنت آزمایشی مورد استفاده ایمن، قابل تحمل و نسبتاً مؤثر بوده و با بهینه‌سازی این روش درمان می‌توان درمانی مؤثر را برای بیماران دیابتی آغاز کرد.

در سال ۲۰۱۷، محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا اجرای مرحله اولیه کارآزمایی بالینی انسانی این روش را آغاز کردند که مبتنی بر آزمایش ایمپلنتی برای جایگزینی سلول‌های انسولین از دست رفته در بیماران دیابتی نوع ۱ بود.

این دستگاه به جای تکیه بر سلول‌های اهدایی به بدن کمک می‌کند تا با استفاده از سلول‌های بنیادی جدید انسولین تولید کنند تا سطح قند خون طبیعی حفظ شود. سلول‌های بنیادی در دستگاهی بارگذاری می‌شوند و در بیماران دیابتی کاشته می‌شوند. آن سلول‌ها سپس در بدن بالغ می‌شوند و به بافتی تبدیل می‌شوند که شامل سلول‌های بتا است و در صورت نیاز انسولین تولید می‌کنند.

مطالعه حاضر برای اولین بار بر روی تعداد کمی از افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ با موفقیت انجام شد و نشان می‌دهد که سلول‌های بنیادی مذکور ظرفیت بقا، پیوند، تمایز و بالغ شدن را دارند. مطالعاتی که بر روی ۲۶ بیمار اول که با این دستگاه درمان شده‌اند، بعد از یک سال نشان داد، این گروه به طور متوسط ۱۳ درصد بیشتر زمان خود را در محدوده قند خون سالم گذرانده و نیازشان به انسولین به طور متوسط ۲۰ درصد کاهش یافته است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار