دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۰۰۲
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۹
تمامی خوراکی‌ها برای خودشان محدودیت دما دارند و نگهداری برخی از آن‌ها در یخچال و دمای کم باعث فاسد شدن آن‌ها می‌شود.

به گزارش آوای خزر، تمام خوراکی‌ها چه در دسته طبیعی‌ها باشند و چه فرآوری شده، همگی برای جلوگیری از فاسدشدن باید در دما و رطوبت خاصی نگهداری شوند و این موضوع برای نگهداری از خوراکی‌ها بسیار حائز اهمیت است.

یک باور نادرست در مورد نگهداری خوراکی‌ها در دمای پایین به خصوص یخچال وجود دارد که باعث شده است تا بسیاری از خوراکی‌ها را برای جلوگیری از فاسدشدن در یخچال و فریزر نگهداری کنیم، اما بسیاری از خوراکی‌ها از این باور تبعیت نمی‌کنند و در دمای پایین از بین می‌روند یا حداقل خاصیت‌های خود را از دست می‌دهند.

۱. گوجه

گوجه جزو آن دسته از سبزیجاتی است که نباید فاصله زیادی از زمان چیدن تا مصرف کردن را تجربه کند، همیشه سعی کنید که به اندازه مصرف روزانه گوجه بخرید تا مجبور نشوید آن را در یخچال نگهداری کنید.

۲. موز

موز نباید در یخچال نگهداری شود چراکه تمام خاصیت‌های خود را از دست می‌دهد و خوردن آن هیچ فایده‌ای برای بدن ندارد. پس از این میوه مقوی در فضای خنک اتاق نگهداری کنید.

۳. مرکبات

تمام مرکبات نمونه‌های عالی از میوه‌هایی هستند که نیازی به نگهداری در یخچال ندارند و بهترین روش نگهداری این است که در یک سبد میوه و در کمد خنک نگهداری شوند همچنین در کمتر از ۴ روز مصرف شوند.

۴. کره

کره به نظر می‌رسد تنها خوراکی است که همه آن را در فریزر نگهداری می‌کنند چراکه این باور وجود دارد که کره یک خوراکی لبنی است و در بیرون از یخچال از بین می‌رود، اما این طور نیست و کره در بیرون از یخچال فقط آب می‌شود که آن هم قابل استفاده است. نگهداری کره در داخل یخچال هیچ مانعی برای افرادی که کره سفت دوست دارند، ندارد، اما ممکن است برخی خاصیت‌های خود را در این صورت از دست بدهد.

۵. کیک

کیک جزو آن دسته از خوراکی‌هایی است که یک بار در دمای بسیار زیاد پخته و آماده خوردن شده است، پس نگهداری آن در دمای کم به خصوص به دلیل تخم مرغ و لبنیاتی که در پخت آن استفاده شده، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

۶. نان

نگهداری نان در دمای هوا کم عادت اشتباهی است که تکرار می‌شود. برای نگهداری از نان دو راه پیشنهاد می‌شود اول اینکه نان خود را در یک ضزف پلاستیکی در بسته و در اتاق خشک و خنک نگهدارید، اما اگر می‌خواهید برای مدت طولانی نگه داشته شود، بهترین راه فریزر کردن آن است.

۷. سیب زمینی

نه تنها سیب زمینی بلکه تمام خوراکی‌هایی که نشاسته دارند، نگهداری آن‌ها در یخچال باعث تبدیل نشاسته به نوع مضری از قند می‌شود و همانطور که می‌دانیم مصرف این نوع از قند‌ها باعث بروز بیماری‌هایی می‌شود که درمان آن‌ها بسیار سخت و هزینه بر است.

۸. میوه‌های کال

به هیچ وجه میوه‌های کال و نارسیده را در یخچال قرار ندهید، دمای اتاق برای آن‌ها بهترین وضعیت است. اجازه دهید که این میوه‌ها دو تا سه روز در دمای اتاق قرار بگیرند و پس از رسیدن و نرم شدن آن‌ها را در یخچال قرار دهید.

۹. قهوه

قهوه یا هر چیز دیگری که دمی هستند نباید در یخچال یا هوای سرد نگهداری شوند چراکه طعم و عطر و خاصیت خود را از دست می‌دهند، این خوراکی‌ها را در یک ظرف در بسته و جای خشک نگهدارید.

۱۰. خیارشور

خیار شور و دیگر ترشی‌هایی که در آب نمک نگهداری می‌شوند، هیچ دلیل موجهی برای قرار دادن آن‌ها در یخچال وجود ندارد چراکه همان آب درون آن‌ها سرشار از سدیم است و باعث فاسدن شدن در کوتاه مدت نمی‌شود.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار