دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۰۵۳
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۱
یک فوق تخصص جراحی حنجره گفت از عوامل مهم ابتلا به سرطان حنجره می‌توان به سیگار، تریاک، ریفلاکس، ویروس سموم، سابقه خانوادگی و جهش ژن‌ها اشاره کرد.

به گزارش آوای خزر، ، اصلان احمدی، فوق تخصص جراحی حنجره در خصوص «سرطان حنجره و علل‌های ایجاد آن»، گفت: از عوامل مهم می‌توان به سیگار، تریاک، ریفلاکس، ویروس و پاپیلوما اشاره کرد؛ ضمن اینکه یکسری سموم، سابقه خانوادگی و جهش ژن‌ها نیز از عومال موثر در ابتلاست.

وی با اشاره به اینکه در صورت تغییر صدا باید چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم، بیان کرد: زمان مراجعه به پزشک بسیار مهم و حیاتی است و این موضوع باعث می‌شود عمل جراحی حنجره تفاوت داشته باشد. هر فردی با تغییر صدا باید به پزشک مراجعه کند تا حنجره‌اش مورد معاینه قرار گیرد.

احمدی ادامه داد: افرادی که دارای ریسک کمتری هستند در صورت اختلال صوت می‌توانند 2 تا 4 هفته اختلال صوت را تحمل کرده و بیشتر از آن خیلی قابل تحمل نیست؛ حتما باید داخل حنجره شان معاینه شود تا ضایعه مهمی وجود نداشته باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه درباره «جراحی‌های سرطان جنحره به وسیله لیزر »،افزود: با کمک لیزر ما برش‌ها را انجام می‌دهیم و قطعاتی از حنجره را که تکه تکه کردیم می‌توانیم برداریم و این موضوع کمک کننده است تا بیمار دیگر تومور نداشته باشد.

وی تصریح کرد: لیزر محاسن زیادی دارد و ما با یک برش با اشعه ما می‌توانیم جراحی را انجام دهیم؛ در نتیجه خون‌ریزی کمتری در حین عمل اتفاق می‌افتد. این اشعه یک لایه را می‌سوزاند و یک لایه از سلول‌ها پایین می‌ریزد و خودش یک پلن بیشتر تومورها را برمی‌دارد؛ غدد لنفاوی را بلاک می‌کند؛ضمن اینکه گسترش لنفاوی تومور را محدود می‌کند.

وی خاطرنشان کرد:اعمال جراحی به کمک لیزر زیر دید میکروسکوپ انجام می‌شود؛ پس تومور با دید میکروسکوپی برداشته می‌شود؛البته اگر با یک مارجین یک میلیمتری هم تومور را برداریم کافی است.

فوق تخصص جراحی حنجره ادامه داد: در زمان جراحی به هیچ وجه عضلات گردن دست نخورده و برش نمی‌خورد و عمل از طریق دهان انجام می‌شود. وضعیت بلع و تنفس این بیماران بعد از عمل خیلی بهتر می‌شود و اینکه شرایط مناسب تری برای فرد ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: