دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۲۹۸
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵
عضو انجمن موبایل از افزایش هفت درصدی نرخ ارز نیما و متناسب با آن قیمت انواع موبایل از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: با توجه به افزایش تقاضا در پایان سال احتمالاً تا پایان سال به چهار تا پنج میلیون موبایل دیگر در کشور نیاز است.

موبایل امسال چقدر گران شد؟

به گزارش آوای خزر،حبیب الله اسدی، اظهار کرد: روند تامین ارز هم در سال جاری با ثبات بوده که به ثبات بازار هم کمک کرده است. در اصل علت تغییرات قیمت در بازار خرده‌فروشی، وضعیت تقاضاست و نرخ ارز آزاد ملاک محاسبه نیست.

وی با اشاره به افزایش تقاضا در پایان سال و احتمال افزایش قیمت در ماه بهمن و اسفندماه تصریح کرد: علاوه بر این اعمال قرنطینه و تعطیلی در برخی کشورها در پی شیوع گونه امیکرون هم ممکن است در ماه‌های پیش رو باعث مشکلاتی در تامین کالا شود و روی قیمت تاثیر بگذارد. بنابراین به نظر می‌رسد این روزها بهترین زمان برای خرید تلفن همراه است. این در حالی است که مردم به دلیل شرایط سیاسی برای خرید دست نگه داشته‌اند.

عضو انجمن موبایل در ادامه با بیان این که در ۹ ماهه امسال ۱۳ میلیون و ۳۸۰ هزار دستگاه تلفن همراه وارد و ۱۳ میلیون و ۸۳۰ هزار دستگاه مصرف شده، اظهار کرد: احتمالا بخشی از مصرف مربوط به واردات سال گذشته بوده است. طی ماه گذشته نیز یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه موبایل به کشور وارد و یک میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه فعال شده است.

اسدی با بیان اینکه از آذرماه سال گذشته تا ماه مشابه امسال ۱۹ میلیون و ۵۸۰ هزار دستگاه موبایل  وارد کشور شده تاکید کرد: از این تعداد ۱۸ میلیون و ۴۵۰ هزار دستگاه فعال شده است البته سال گذشته و امسال به دلیل کار و آموزش مجازی مصرف کشور افزایش پیدا کرده است.

تا پایان سال ۴ میلیون دستگاه موبایل نیاز داریم

علاوه بر موارد یاد شده، به گفته این عضو انجمن موبایل با توجه به افزایش تقاضا در پایان سال احتمالاً تا پایان سال به چهار تا پنج میلیون موبایل دیگر در کشور نیاز است.

وی افزود: به طور کلی در سال‌های اخیر به جز در مقاطعی خاص کمبودی در بازار موبایل وجود نداشته و در حال حاضر نیز شاهد کمبود نیستیم./ایسنا
انتهای پیتم/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار