دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۶۶۷
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۲
یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های توسعه و رونق اقتصاد، نیروی انسانی هر کشوری به شمار می‌رود. آمارهای سالنامه مهاجرتی ایران نشان می‌دهد ایران در مؤلفه مهاجرفرساتی در مقایسه با ۲۳۲ کشور، در جایگاه ۵۴ قرار دارد. همچنین رتبه مهاجرپذیری کشور، ۲۳ است.

به گزارش آوای خزر، یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های توسعه و رونق اقتصاد، نیروی انسانی هر کشوری به شمار می‌رود. موضوعی که شناخت آن به برنامه‌ریزی و سیاستگذاری صحیح در جذب و ماندگاری این سرمایه کمک می‌کند.

مهاجرفرستی و مهاجرپذیری، دو مؤلفه‌ای است که در شاخص سرمایه انسانی کشورها اهمیت دارد و عمدتاً در تحلیل‌ها و پایش‌های مربوط به توانمندی کشورها در جذب و ماندگاری استعدادها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در حالی که آمارهای مختلفی درباره وضعیت ایران در این دو مؤلفه بیان شده است، سالنامه مهاجرتی ایران به بیان جایگاه واقعی کشور در این حوزه پرداخته است.

بر اساس آمارهای این سالنامه، پس از بررسی جمعیت ایرانیان ساکن خارج از کشور در سال ٢٠٢٠ و در مقایسه با سایر کشورها، مشخص شد که ایران در مقایسه با ۲۳۲ کشور، در جایگاه ۵۴ قرار دارد. همچنین رتبه مهاجرپذیری کشور، ۲۳ است.

جذب و ارسال دانشجویان

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، اما تعداد دانشجویان ایرانی غیر مقیم و دانشجویان غیر ایرانی مقیم ایران نیز دو معیار دیگری هستند که میزان دانشجوفرستی و دانشجوپذیری ایران بر اساس آن مشخص می‌شود. بر اساس آخرین آمارهای منتشرشده، ایران در جایگاه نوزدهم دانشجوفرستی و رتبه ۳۱ در پذیرش دانشجویان غیر ایرانی را به خود اختصاص داده است. موضوعی که نشان می‌دهد ایران علیرغم ظرفیت‌های بالقوه در جذب نیروی انسانی و تربیت دانش‌آموختگان، باید در مسیر استفاده هرچه بهتر از سرمایه‌های انسانی بومی و غیر بومی حرکت کند.

این اقدام با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب برنامه جذب و همکاری با ایرانیان متخصص خارج از کشور، ایجاد بستر حمایتی برای جذب نیروی انسانی نخبه و اشتغال در مراکز علمی، پژوهشی، کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و خلاق تحقق یافته است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها