دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۳۳۷
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸
به گفته مدیر سیستم تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، برخی از دارندگان سهام عدالت به دلیل ثبت‌نام نکردن در سجام، سود دریافت نخواهند کرد.

اگر سهام عدالت نگرفتیم، چه کنیم؟

به گزارش آوای خزر،سود منتهی به اسفندماه ۱۳۹۹ برای مشمولانی که سبد ۵۳۲هزار تومانی سهام عدالت دارند، حدود ۵۵۰هزار تومان و برای دارندگان سبد یک میلیون تومانی سهام عدالت، حدود یک میلیون تومان خواهد بود. اما برخی از دارندگان سهام عدالت به دلیل ثبت‌نام نکردن در سامانه سجام و مسدود بودن شماره حساب، این سود را دریافت نخواهند کرد.
 
کدام مشمولان، سود سهام عدالت را دریافت نمی‌کنند؟

به گفته حسین قشمی، مدیر سیستم تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، دسته‌ای از دارندگان سهام عدالت که سجامی نشده‌اند، سود سهام دریافت نخواهند کرد. گروه دیگری که سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد، دارندگان شماره‌ حساب‌های مسدود هستند که که نمی‌توان سود سهام را به حساب آنها واریز کرد.

سومین دلیل واریز نشدن سود سهام عدالت برای افراد مشمول، راکد بودن شماره حساب آنها است. در شرایطی که کارت و شماره حساب بانکی افراد در مدت ۶ ماه تراکنشی را ثبت نکند، شماره حساب‌ راکد محسوب می‌شود و امکان واریز سود سهام عدالت در این شماره حساب ها وجود ندارد.

لازم به ذکر است که سود مشمولان سهام عدالت، تا پایان اسفندماه سال جاری و از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی (سمات)، به صورت منسجم پرداخت خواهد شد.
 
چگونه شماره شبای خود را اصلاح کنیم؟

سهامداران عدالت از دو روش می‌توانند شماره شبای معتبر خود را در سامانه‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی ثبت و سود سهام خود را دریافت کنند.

ثبت‌نام و احراز هویت در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (sejam.ir) و درج شماره شبای معتبر در سایت (sahamedalat.ir)، از جمله روش‌هایی است که مشمولان سهام عدالت می‌توانند شماره شبای بانکی خود را اصلاح کنند.

همچنین همه سهامداران سهام عدالت می‌توانند با مراجعه به سامانه سجام یا سایت سهام عدالت از وجود شماره شبا معتبر خود نزد شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اطمینان حاصل کنند./اقتصادآنلاین
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار