دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۵۴۴۱
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
شما می‌توانید این پلوی جذاب و خوشمزه را برای مهمانی و مجالس خود نیز تهیه و در کنار سالاد یا ماست سرو کنید.
آوای خزر/ کشمش پلو با مرغ یکی از انواع پلو‌های بسیار ساده ولی در عین حال مجلسی و خوش‌طعم است. غذاهایی که با مرغ تهیه می‌شوند معمولا با ذائقه بیشتر افراد جور در می‌آید و در عین حال ساده و سریع هم آماده می‌شود. برای روزهایی که افطار و شام تقریبا هم‌زمان هستند، غذاهایی که برای این برهه زمانی مناسب هستند می‌توانند ذهن شما را از فکر اینکه چه درست کنم رها کند. 

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ

  • برنج ۳ پیمانه
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • کشمش پلویی ۲/۳ پیمانه
  • گردو ۱/۲ پیمانه
  • زرشک ۱/۴ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم

کشمش پلو با مرغ و گردو

طرز تهیه کشمش پلو با مرغ

مرحله اول

ابتدا برنج را چندین بار با آب سرد بشویید و به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. می‌توانید از ترکیب برنج دودی و ایرانی برای طعم بهتر استفاده کنید. کشمش پلویی را نیز به مدت ۱۵ دقیقه خیس کنید. زرشک را نیز با کمی آب خیس کنید.

مرحله دوم

در ادامه یک پیاز بزرگ را انتخاب کنید و پوست بگیرید، سپس پیاز را بشویید و به‌صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل یک تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و بعد سینه مرغ را که از قبل بی استخوان و به شکل مکعبی ریز خرد کردید به پیاز اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

تهیه کشمش پلو با مرغ

مرحله سوم

در ادامه مرغ را به همراه پیاز خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد کشمش خیس‌خورده و گردو خردشده را اضافه کنید و کمی دارچین و زعفران اضافه کنید و مواد را خوب تفت دهید تا یکدست شود و عطر ادویه‌ها بلند و کشمش پف کنند.

مرحله چهارم

تابه مواد مرغی را از روی حرارت بردارید. برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و نرم شود و بعد آبکش کنید و ته‌دیگ دلخواه در کف قابلمه قرار دهید و برنج را ۴۰ دقیقه دم بگذارید. در این هنگام زرشک را به همراه شکر تفت دهید. در انتها برنج ساده را داخل دیس بکشید و مواد مرغی و زرشک را روی برنج بریزید و تزیین کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه کشمش پلو با مرغ

  • می‌توانید مواد مرغی و کشمش را لابه‌لا پلو بریزید.
  • مرغ را به‌صورت درسته تهیه و با پلو سرو کنید.
  • افزودن گردو دلخواه و قابل حذف است.

طرز تهیه کشمش پلو با مرغ

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار