دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۵۵۲۲
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۹
یک متخصص تغذیه به بیان توضیحاتی در خصوص تغذیه در ماه مبارک رمضان پرداخت.
به گزارش آوای خزر،مرتضی عقبایی در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان در ماه مبارک از افزایش وزن جلوگیری کرد، گفت: یکی از دغدغه‌ها در ماه مبارک داشتن برنامه غذایی مناسب است که بتوانیم در آن تناسب انداممان را حفظ کنیم و یا با کنترل غذا خوردن به سمت تناسب اندام بهتر حرکت کنیم. اگر شما می‌خواهید بدنی سلامت در طی روزه داری داشته باشید باید هر ۳ وعده غذایی سحر، افطار و شام را به صورت جداگانه و با ترکیبات مناسب شامل پنج گروه اصلی نان و غلات، میوه‌ها و سبزیجات، گوشت‌ها، لبنیات و مغز‌ها را مصرف کنید.

وی ضمن اشاره به اینکه حجم مواد غذایی باید متناسب با نیاز بدنی و میزان فعالیتتان تنظیم شود، افزود: از جمله اشتباهات رایجی که در این ماه انجام می‌شود استفاده بیش از حد از مواد غذایی حاوی شکر و سایر قند‌های ساده و مواد غذایی سرخ کرده و همچنین تک وعده و حجیم غذا خوردن یعنی از افطار به افطار است. امیدوارم با رعایت بهداشت تغذیه در ماه مبارک رمضان در کنار عبادت از سلامتیتان هم مراقبت کنید.

این متخصص تغذیه در خصوص ویژگی‌های وعده‌های غذایی مناسب در ماه مبارک رمضان گفت: آنچه ما به عنوان وعده سحر، افطار و شام در ماه مبارک رمضان مصرف می‌کنیم می‌تواند به ما کمک کند تا روزه‌داری راحت‌تری داشته باشیم. برای وعده سحر از آنچه به عنوان صبحانه استفاده می‌کنیم می‌تواند مناسب باشد و برای مثال ترکیبات پروتئینی همچون پنیر، کره بادام زمینی در کنار نان و مقدار کمی از قند‌های ساده نظیر خرما و عسل و کمی لبنیات می‌تواند هم سیری مناسبی ایجاد کند و هم مانع از سنگین شدن بیش از حد شود.

وی ضمن اشاره به اینکه استفاده بیش از حد از پروتئین در وعده سحر می‌تواند سبب تشنگی در طول روز گردد، ادامه داد: در وعده افطار با توجه به اینکه شما گرسنگی طولانی مدتی را تجربه کردید و سطح قند خون شما کاهش پیدا کرده است، استفاده از قند‌های ساده و مایعات گرم می‌تواند فعالیت سیستم گوارشی شما را تنظیم و تحکیم کند که به سمت متابولسیم ساده بر گردد.

این پزشک متخصص در رابطه با ویژگی‌های وعده شام در ماه مبارک رمضان افزود: بهتر است در وعده شام از کربوهیدارت نظیر نان، برنج و سیب زمینی، کمی پروتئین و سبزیجات خام و پخته استفاده شود و مصرف دو تا سه میوه عدد کفایت می‌کند و چنانچه ظرفیت معده اجازه نداد می‌توان کمتر هم از آن استفاده کرد./خبرانلاین
 
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار