دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸
وجود ۶ انگشت در انگشتان دست یا پا بر اثر نوعی جهش ژنتیکی به وجود می‌آید، ولی می‌تواند توانایی‌های شگفت انگیز در افراد به وجود آورد.
 کارشناسان در جدیدترین مطالعه‌های خود با پژوهش روی افراد دارای ۶ انگشتی در مقایسه با افراد دارای تعداد معمولی انگشتان دست و پا (۵ انگشت در دست و پا) دریافتند این افراد قابلیت‌های منحصر به فردی به دست می‌آورند و به خوبی می‌توانند به انجام وظایف و کار‌های روزانه خود برآیند.
 

این مطالعه که به وسیله دانشمندان کالج امپریال لندن Imperial College London انجام شده است پیشنهاد می‌کند در آینده برای امکان استفاده بهتر و مفید‌تر از ربات‌های انسان نما آنها را با ۶ انگشت دست تولید کنند تا قابلیت‌های بیشتری به دست آورند.
 
اختلال ژنتیکی وجود انگشتان مازاد در دست و پا در اصطلاح پزشکی polydactyly  یا پُرانگشتی نامیده می‌شود و بنا بر آمار‌ها بر یک نفر از هر ۷۰۰ الی ۱۰۰۰ نفر اثر می‌گذارد؛ معمولاً والدین این کودکان درسنین خردسالی آن‌ها خواهان برداشته شدن انگشتان اضافی هستندو این کار با عمل جراحی انجام می‌شود.
 

افراد دارای ۶ انگشت در انجام بسیاری از کار‌ها از انگشتان مازاد خود بهره می‌گیرند مانند نواختن انواع ساز‌های موسیقی یا انجام کار‌های خانه و به طور کلی کار‌هایی که با دست انجام می‌شود و این کار‌ها را بسیارسریع‌تر از افراد معمولی انجام می‌دهند.
 
پژوهش‌های پیشین هم اثرگذاری وجود انگشتان مازاد بر افزایش قابلیت و توان حرکتی انسان‌ها را اثبات کرده است و دانشمندان درتلاش برای ساخت نمونه‌های رباتیک قابل اتصال به دست برای کمک به انجام کار‌های بیشتر به وسیله انسان‌ها هستند.
 
این انگشتان اضافی می‌تواند کمکی بزرگ برای صاحبان شغل هایی چون جراحان، نوازندگان موسیقی، تایپیست‌ها، سرآشپز‌ها و کارکنان مراکز صنعتی باشد که از انگشتان دست خود به میزان زیاد استفاده می‌کنند.
 
به گفته دانشمندان کنترل انگشتان مازاد سبب فعالیت بیشتر مغز می‌شود، اما عملکرد منفی برسلامت و کارایی آن نمی‌گذارد.
 

 اختلال پرانگشتی در طول هفته ششم یا هفتم بارداری که دست و پا‌های جنین شروع به شکل گیری و تقسیم سلولی می‌شوند به وجود می‌آید و  نوعی نقص مادر زادی است.
 
بیشتر زمان‌ها این انگشتان مازاد کوچک و ضعیف‌تر از سایرانگشتان هستند یا ممکن است دچار بدفرمی باشند، اما در برخی از افراد انگشتان به خوبی شکل گرفته و دارای عروق خونی، اعصاب و استخوان بندی کامل و سالم است.
 
منبع:Dailymail
 
انتهای پیام/۱۰۰۰
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار