دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۷۴۰۵
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۶
در این هفته، بازار ارز و سکه تقریبا روندی باثباتی را طی کرد و بازار سرمایه روندی نزولی داشت.

به گزارش آوای خزر،جدول زیر وضعیت روزانه دلار، یورو، سکه تمام، نیم سکه، ربع سکه، اونس جهانی و طلای ۱۸ عیار در آخرین هفته خرداد را نشان می‌دهد.

بازارهای مالی

نرخ دلار آمریکا در این هفته روندی باثبات را داشت و در محدوده ۲۷ هزار و ۷۰۰ تومان بود. نرخ یورو نیز وضعیت مشابهی را تجربه کرد و روندی تقریبا باثبات داشت.

بازارهای مالی

آقای مهدی میرزایی گفت: وضعیت کاهش دلار ناشی از افزایش شدید آن طی هفته قبل بود که روند فزاینده‌ای در پیش گرفت و طی هفته اخیر، تا حدودی اصلاح کاهشی کرد. در این میان برخی اقدامات بانک مرکزی در مدیریت بازار هم موثر واقع شد و نرخ ارز را به کانال کمتر از ۳۰ هزار تومان هدایت کرد. با این حال باید منتظر ماند و دید که در میان مدت و بلندمدت، چه روندی در انتظار نرخ ارز و طلا خواهد بود.

شاخص کل بورس در این هفته حدود ۲.۶۷ درصد افت را تجربه کرد و از تراز ۱ میلیون و ۵۴۷ هزار واحد به تراز ۱ میلیون و ۵۳۳  هزار واحد رسید. کاهش نرخ کامودیتی‌ها در مبادلات جهانی، اعلام اثرات منفی قطعی برق بر روند فعالیت‌های تولیدی شرکت‌ها و شایعاتی در خصوص افزایش نرخ بهره بین بانکی، از جمله دلایل کاهش شاخص‌ها بودند. 

بازارهای مالی

آقای محمد خبری‌زاد کارشناس بازار سرمایه گفت: فعلا بازار حالت خنثی دارد و نیازمند یک محرک قوی است. این محرک فعلا خود را در بازار نشان نداده و سرمایه‌گذاران همچنان باید منتظر بمانند.

در هفته آینده دو اتفاق مهم داریم که ممکن است نقش محرک را برای بازار ایفا کنند. یکی بحث گزارش ماهانه خرداد است که با توجه به افزایش نرخ دلار به نظر گزارشات خوب باشند و مورد بعد روند افزایشی نرخ دلار نیمایی است که هر دو مورد می‌توانند نقش محرک را برای بازار داشته باشند.

به گفته او اگر اتفاق خاصی رخ ندهد فعلا بازار را نمی‌توان مثبت پیش‌بینی کرد و در بهترین حالت شاخص کل خنثی خواهد بود. البته شاید شاخص هم‌وزن نیز از شاخص کل بازدهی کمتری داشته باشد. با توجه به شرایط نرخ‌های جهانی از شرکت‌های وابسته به این نرخ‌ها نیز خیلی انتظار رشد وجود ندارد. همچنین با توجه به روند بازار، نمی‌توان صنعت خاصی را به عنوان صنعت پیشتاز در هفته پیش رو نام برد و احتمالا حجم معاملات نیز مانند هفته قبل پایین باشد.

در هفته‌ای که گذشت، سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با ۱.۹۶ درصد افزایش به قیمت ۱۵ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و طرح قدیم هم بدون تغییر به نرخ ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید.  

بازارهای مالی

باشگاه خبرنگار
 
انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار