دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۰۶۲
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۸
یافته های یک پژوهش جدید با اثبات اثر وضعیت قرارگیری بدن(posture) در طعم خوراک، نشان داد غذا خوردن در حالت ایستاده با از کار انداختن پرزهای چشایی و اثرگذاری بر ارزیابی فرد از طعم غذا، ادراک دمایی و حجم کل مصرفی، اشتها را سرکوب می کند.


  محققان در این پژوهش به طور خاص تعامل میان حس دهلیزی (vestibular sense) را که مسئول کنترل تعادل و وضعیت قرارگیری بدن است با سیستم چشایی که بر ادراک یک فرد از طعم و مزه غذا اثر می‌گذارد، مورد بررسی قرار دادند.

پایگاه اینترنتی «ساینس دیلی»با اعلام این مطلب نوشت،نتایج این بررسی‌ها نشان داد حتی چند دقیقه ایستادن حس استرس فیزیکی را برانگیخته و پرزهای چشایی را از کار می‌اندازد. نیروی جاذبه خون را به قسمت‌های تحتانی بدن می‌راند، کار قلب را برای خون رسانی به بخش بالایی بدن سخت‌تر می‌کند و ضربان را افزایش می‌دهد. این فرآیند محور هیپوتالاموس، هیپوفیز، آدرنال را فعال کرده و به افزایش غلظت هورمون استرس کورتیزول در بدن می‌انجامد. این واکنش زنجیره‌ای، حساسیت حسی را کاهش داده و متعاقباً بر ارزیابی چشایی غذا و نوشیدنی‌ها، ادراک دمایی و حجم کل مصرفی در افراد اثر می‌گذارد.

محققان برای اثبات این فرضیه که غذاهای خوشمزه در شرایطی که افراد راحت نیستند برایشان طعم سابق را ندارد، ۳۵۰ داوطلب را برگزیدند و با انجام تست‌هایی دریافتند افرادی که غذایی را به طور ایستاده می‌خورند نسبت به کسانی که نشسته آن را مزه می‌کنند، در تشخیص طعم و مزه خوراکی‌ها و دمای نوشیدنی‌ها ضعیف‌تر عمل می‌کنند.

نتایج به دست آمده از این مطالعه کمک‌های شایانی به علم تغذیه می‌کند. با اتکا به این یافته‌ها، والدین می‌توانند غذاهای سالم و در عین حال بدطعم و داروهای تلخ را در حالت ایستاده به کودکان خود بخورانند تا برایشان قابل تحمل‌تر باشد و طعم آن را کمتر حس کنند.

از طرف دیگر این یافته‌ها نشان داد که برای دستیابی به اهداف بلندمدت خود برای کاهش وزن می‌توانید ایستاده غذا خوردن را امتحان کنید.

نتایج این مطالعه در مجله Consumer Research منتشر شده است.

انتهای پیام/1000

منبع: ایرنا
برچسب ها: اشتها
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار