آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۵۴۳۴
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۳
گزینه‌های متعددی برای پخت غذا با مرغ و سیب زمینی، وجود دارد. سرکه، سیر، آبلیمو و حتی شیره نارگیل، هر یک به طور جداگانه، در کنار مرغ و سیب زمینی، طعمی کاملا جدید و جذاب خلق می‌کنند.
طرز تهیه 5 غذا با مرغ و سیب زمینی
 
مرغ و سیب زمینی، دو آیتمی هستند که در سرتاسر جهان و به خصوص ایران طرفدار دارند. برای مثال جوجه کباب، ته چین مرغ، سیب زمینی کبابی و ... از جمله غذاهای محبوبیست که با این مواد درست می‌شوند. در واقع می‌توان گفت که هر کسی می‌تواند یک تکه مرغ و چند عدد سیب زمینی را با چاشنی‌های دلخواهش طعم‌دار کند و غذای مخصوص خودش را تهیه کند. در این مطلب طرز تهیه ۵ مدل غذا با مرغ و سیب زمینی خوشمزه و آسان آورده شده‌است؛ با ما همراه باشید.
در صورتی که طرز تهیه غذای خاصی با ترکیب مرغ و سیب زمینی مد نظرتان است، می‌توانید از فهرست موضوعی زیر استفاده کنید.
۱. مرغ و سیب زمینی در فر
۲. مرغ و سیب زمینی با سیر
۳. مرغ و سیب زمینی با سرکه بالزامیک
۴. مرغ و سیب زمینی با نارگیل
۵. مرغ و سیب زمینی کباب شده با رزماری

۱. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی در فر

مرغی که با سیر طعم‌دار شده باشد و در فر طلایی و‌ ترد شود، یک غذای وسوسه انگیز و خوشمزه است. به طور کلی مراحل آماده‌سازی و پخت این غذا ۵۰ دقیقه طول می‌کشد. 
مواد لازم (برای ۶ نفر)
سیب زمینی متوسط و نگینی شده
۴ عدد
سیر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری 
روغن زیتون
۱.۵ قاشق غذاخوری 
نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری
فلفل یک هشتم قاشق چای‌خوری 
مرغ بدون پوست و چربی
۷۰۰ گرم 
پنیر موزارلا رنده شده سه چهارم فنجان 
جعفری تازه و خرد شده (اختیاری) مقداری


طرز تهیه

  • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سیب زمینی‌ها را درون یک کاسه بزرگ بریزید؛ سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا سیب زمینی‌ها به مواد آغشته شوند.
  • ظرف فر را با روغن چرب کنید تا مواد به آن نچسبند.
  • سیب زمینی‌ها را حدود ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید و سپس خارج کنید.
  • در این مرحله مرغ‌ها را به مخلوط سیب زمینی و مواد اضافه کنید؛ دوباره همه را با هم به خوبی مخلوط کنید و در فر قرار دهید.
  • در صورت تمایل می‌توانید سطح مرغ‌ها را به کمی روغن زیتون آغشته کنید.
  • حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کنید تا مرغ پخته و سیب زمینی‌ها قهوه‌ای شوند.
  • حال وقت آن است که پنیر موزارلا را روی مرغ و سیب زمینی بریزید و به داخل فر بازگردانید.
  • بعد از ذوب شدن پنیر، غذای شما آماده است.
  • در آخر، جعفری تازه را روی مرغ و سیب زمینی‌ها بریزید و نوش جان کنید!


غذا با مرغ و سیب زمینی


۲. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با سیر

مواد لازم (برای ۴ نفر)
سیب زمینی پوست گرفته شده ۹۰۰ گرم 
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری 
 دانه زیره (اختیاری) نصف قاشق چای‌خوری
سیر ریز شده ۴ حبه 
 شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
لیمو نصف یک عدد 
فلفل قرمز به میزان لازم
سینه مرغ بدون پوست ۴ عدد 
 گشنیز یا جعفری خرد شده و تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


مراحل تهیه

  • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • درون یک ظرف سیب زمینی‌ها ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، زیره و سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک و فلفل ترکیب کنید.
  • مواد را بر روی سینی فر پخش کنید.
  • حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سینی را درون فر بگذارید تا سیب زمینی‌ها قهوه‌ای شوند.
  • در همین حین، دو قاشق روغن زیتون باقی‌مانده را، درون یک تابه کوچک، روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • سیر را در روغن تفت دهید (حدود دو دقیقه).
  • روغن را از روی اجاق بردارید؛ شکر قهوه ای، آبلیمو و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  • زمانی که سیب زمینی‌ها آماده شدند، سینی را از فر خارج کنید. آن‌ها را به کناره‌های سینی هدایت کنید و در مرکزسینی، سینه‌های مرغ را قرار دهید.
  • روغن طعم‌داری که تهیه کردید را روی مرغ‌ها بریزید؛ به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود.
  • غذای خود را با دورچین لیمو و سیب زمینی تزئین کنید.

 

غذا با مرغ و سیب زمینی و سیر


۳. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با سرکه بالزامیک

آماده‌سازی این غذا با مرغ و سیب زمینی، مانند موارد قبلی، بسیار ساده است. 
 
غذا با مرغ و سیب زمینی و سرکه بالزامیک
 
مواد لازم (برای ۴ نفر)
 سینه مرغ بدون پوست و چربی ۴ عدد
هویج خرد شده ۴۵۰ گرم
 سیب زمینی (به قطعات ۲ یا ۳ سانتی‌متری خرد شده) ۹۰۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری 
عسل یک سوم فنجان 
سرکه بالزامیک ۱ فنجان 
آویشن خشک نصف قاشق غذاخوری 
ریحان خشک نصف قاشق چای‌خوری 
 پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم
 پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری


روش تهیه

  • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سینی فر را چرب کنید تا مواد به آن نچسبند.
  • سیب زمینی‌ها را  روی یک سوم سینی فر، پخش کنید؛ مرغ و هویج را در دو سوم باقی‌مانده سینی بگذارید.
  • در یک تابه متوسط، سرکه بالزامیک و عسل را به جوش آورید؛ اجازه دهید ۵ دقیقه قل بخورد تا تقریبا به نصف کاهش یابد. (سپس آن را از روی اجاق بردارید و در کناری بگذارید.)
  • روغن زیتون را با استفاده از دست یا قلم مو، روی سیب زمینی‌ها، مرغ و هویج بمالید.
  • نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را روی مواد بپاشید.
  • نصف قاشق غذاخوری از ترکیب سرکه و عسل را روی مرغ بریزید. 
  • پنیر پارمزان را روی سیب زمینی پخش کنید.
  • سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ کاملا مغزپخت و سیب زمینی و هویج کمی قهوه‌ای رنگ شوند.
  • در آخر، سینی را از فر خارج کنید، باقی مانده‌ سس بالزامیک را روی غذا بریزید و سرو کنید.


۴. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با نارگیل

مواد لازم (برای ۲ نفر)
نارگیل له شده
۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده
۱ قاشق چای‌خوری
مرغ بدون استخوان ۲۵۰ گرم 
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد 
آب نارگیل ۴۰۰ میلی لیتر 
لوبیا سبز ۱۰۰ گرم 
نودل
۱ بسته 
روغن زیتون و برش‌های لیمو  به مقدار کافی


طرز تهیه

  • گوشت مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  • سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و سپس آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه آبپز کنید.
  • مرغ‌ها را به مدت دو دقیقه در روغن سرخ کنید.
  • نارگیل و سیر له شده را به مواد اضافه کنید و با هم تفت دهید.
  • بعد از دو دقیقه، سیب زمینی‌های آب‌پز شده و آب نارگیل را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید.
  • در آخر، نودل و لوبیا‌ها را اضافه کنید؛ مواد درون تابه را به مدت چهار دقیقهبه خوبی تفت دهید.
  • خوراک شما آماده است؛ می‌توانید غذا را درون ظرف گود بریزید و سرو کنید.

 

غذا با مرغ و سیب زمینی و نارگیل


۵. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی کباب شده با رزماری

مواد لازم (برای ۴ نفر)
گوشت مرغ با استخوان ۲۳۰ گرم 
سیب زمینی خرد شده به قطعات کوچک ۸۰۰ گرم 
رزماری نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری 


طرز تهیه

  • فر را تا دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سینی را به روغن آغشته کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • در یک ظرف سیب زمینی‌ها را با روغن زیتون، پودر رزماری و نمک به خوبی ترکیب کنید.
  • سپس مواد را درون ماهیتابه بریزید تا روی حرارت کم، به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.
  • در ظرفی دیگر مرغ را با کمی روغن، نمک و فلفل به مدت  ۵ دقیقه تفت دهید.
  • در نهایت، مرغ‌ها و سیب زمینی‌ها را روی سینی فر بچینید؛  به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا مغز پخت شوند. 

نوش جان!


غذا با مرغ و سیب زمینی و رزماری


سخن آخر

خب، احتمالا شما هم با ما موافقید که پختن غذا با مرغ و سیب زمینی بسیار ساده است. آیا شما هم تجربه خوشمزه‌ای از آشپزی با ترکیب مرغ و سیب زمینی دارید؟ لطفا در قسمت نظرات، تجربیات و دیدگاه‌های خود را با ما و دیگر دوستانتان به اشتراک بگذارید.

انتهای پیام/۱۰۰۰

 
برچسب ها: سیب زمینی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با افزایش قیمت بنزین موافقید؟
بلی
خیر
آخرین اخبار