دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۶۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۱
رییسی گفت: تا پایان سال بی خطر سازی و دفع بهداشتی زباله های عفونی در مطب های و کلینیک های درمانی مححق می شود.

 

علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره بحث دفع زباله های بیمارستانی و در مواردی مشاهده آنها در محل های دفع زباله اظهار کرد: گفت: بر اساس قانون سازمان مدیریت پسماند، ساماندهی پسماندهای عفونی بر عهده خود تولید کننده  قرار دارد و بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بخش‌های خصوصی، دولتی، نظامی، تأمین اجتماعی، خیرین غیر دولتی خود موظف هستند پسماندهای را در مبدا (بیمارستان یا مراکز درمانی ) بی‌خطر سازی کنند.

اولتیماتوم بهداشتی به مطب و کلینیک‌ها برای دفع زباله‌های عفونی/ چند درصد بیمارستان‌ها زباله‌ها مطابق استاندارد امحا می‌کنند؟

چند درصد بیمارستان‌ها زباله‌ها را مطابق استاندارد امحا می‌کنند؟

رییسی اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد بیمارستان‌ها بحث امحا و بی خطر سازی را بر اساس تفاهم نامه معاونت بهداشت و معاونت درمان وزارت بهداشت و شهرداری انجام می دهند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: بی‌خطر سازی و دفع زباله‌های بیمارستانی بر اساس استانداردها و ضوابط سازمان جهانی بهداشت، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان محیط زیست به عنوان ناظر عالی بر مدیریت پسماند در کشور، انجام می‌شود.

اجرای کامل طرح بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی تا پایان سال در کشور/ اولتیماتوم بهداشتی به مطب و کلینیک‌ها برای دفع زباله‌های عفونی

اجرای کامل طرح بی خطرسازی زباله های بیمارستانی تا پایان سال در کشور

رییسی بیان کرد: مقرر شده است تا پایان سال مابقی بیمارستان ها شامل بیمارستان های خصوصی و عمومی غیر دولتی بحث بی خطر سازی زباله و امحا بهداشتی را به طور کامل اجرایی کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره مشاهده زباله بیمارستانی در زباله های عادی اظها کرد: در مواردی زباله ناشی از مطب های عمومی را در زباله های عادی مشاهده می کنیم که این بحث جدایی است چرا که این امکان وجود ندارد زباله بیمارستانی بدون امحا و بی خطرسازی از بیمارستان خارج شوند و زباله بیمارستانی بر اساس اعتبار بخشی معاونت بهداشت قبل از بی خطرسازی حق خروج از بیمارستان را ندارند.

اجرای کامل طرح بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی تا پایان سال در کشور/ اولتیماتوم بهداشتی به مطب و کلینیک‌ها برای دفع زباله‌های عفونی

تحقق دفع بهداشتی زباله های مطب ها و کلینک ها تا پایان سال

رییسی ادامه داد:  معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شهرداری و سازمان مدیرت پسماند برای دفع و بی خطرسازی تفاهم نامه امضا کرده اند تا زباله ها به طور ایمن از بیمارستان ها خارج شوند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به ازفزایش نظارت ها بر کلینیک ها و مطب های پزشکان برای دفع زباله های بهداشتی اظهار کرد: ممکن است مطب های خصوصی با شهرداری و سازمان مدیریت پسماند قرارداد نداشته باشند اما در دفع زباله بر اساس مقرر  شده است که زباله ها را باید بی خطر سازی و ایمن دفع کنند و تا پایان سال بی خطر سازی و دفع بهداشتی زباله های عفونی در مطب های و کلینیک های درمانی محقق می شود.

انتهای پیام/۱۰۰۰

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها