دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۰
معاون اجتماعی پلیس فتا درباره شایان، هکر 20 ساله خبرهای خوشی داد.
به گزارش آوای خزر،دیشب پس از پایان برنامۀ ماه عسل، که مهمانش یک هکر 20 ساله بود، کاربران در فضای مجازی کمپین‌های متعددی تشکیل دادند و در آن از پلیس فتا خواستند در مجازات او تخفیف قائل شود.

پس از آن سرهنگ علی خلیلی ؛ معاون اجتماعی پلیس فتا درباره این هکر جوان اظهاراتی را عنوان کرد و گفت: من برنامه را تا انتها تماشا کردم و به نظرم برنامه خیلی خوبی بود ، ضمن اینکه بعد آموزشی داشت و هشدارهای مجازی پیش جرم به خوبی در این برنامه فارغ از هرگونه شعارزدگی داده شد. «ماه عسل» با برنامه امشب می تواند نقش مهمی در جلوگیری نسبی از شیوع جرائم مجازی داشته باشد.

او در ادامه گفت: متاسفانه شایان در قصه ای که روایت شد استعدادش را در راه اشتباهی به کار گرفته بود و اگر استعداد این فرد زودتر کشف می شد میتوانست به عنوان یک فرد موفق در جامعه حضور داشته باشد و درگیر مقوله جرم نشود.

معاون اجتماعی پلیس فتا عنوان کرد: من انتظار داشتم که در زمینه آموزشی کمی کامل تر عمل شود و به شکلی آموزه های بیشتری درباره تخلفات مجازی در اختیار مردم قرار بگیرد ، اما در همین حد هم بسیار یاری دهنده و خوب بود. ما می دانستیم که عوامل برنامه می خواستند که مجرمان دیگری هم در این زمینه به برنامه شان دعوت کنند اما درنهایت منتفی شده اما در همین حد بسیار خوب عمل شد و با یک مهمان قصه بسیار جذاب و دوست داشتنی روایت شد.

سرهنگ علی خلیلی با این توضیح که یکی از کارهای رسانه در زمینه جرائم مجازی آگاهی بخشی است و این اتفاق به درستی در «ماه عسل» رخ داد و اضافه کرد: هشدارهایی که می توان به مردم داد یکی هشدار مستقیم است و یکی هشدار غیرمستقیم و به نوعی با روایت این داستان ما توانستیم هردو نوع این هشدارها را در برنامه احسان علیخانی ببینیم. یکی از هشدارها این بود که شایان در پایان برای طلب عفو و کمک از اداره آگاهی کمک خواست اما احسان علیخانی به درستی به او این موضوع را یادآوری کرد و گفت که این موضوعات مربوط به پلیس فتا است.

او درباره کمپین‌های متعدد حمایت از این هکر جوان نیز گفت: در همان دقایق ابتدایی ما شاهد 25 هزار کامنتی بودیم که به همین درخواست اشاره کرده بودند. بالاخره موضوعی در این میان مطرح است این است که شایان جزو جوانانی است که استعدادهای خیلی خوبی دارد. او بدون اینکه تحصیلات عالیه داشته باشد و با یک مدرک دیپلم توانسته این کارها را بکند و می شود که از او و استعدادهایش به شکل دیگری استفاده کرد. به نظر من او می تواند به پلیس کمک کند و می تواند در این زمینه نقش موثری در جامعه داشته باشد.

او در پایان این نوید را به همه مخاطبان «ماه عسل» داد که در اسرع وقت با سردار جلسه ای برگزار شود و درباره این مسئله صحبت شود و تصمیم امیدوارکننده ای در رابطه با شایان گرفته شود.

انتهای پیام/
منبع: فارس
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: