دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۸۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۸
نخود از جمله حبوبات با خاصیت فراوان است. در برخی کشورهای عربی، از نخود، پیش غذاهایی تهیه می‌شود. امروز تصمیم داریم یکی از این پیش‌غذاها را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌، با ما همراه باشید.

آوای خزر؛ نخود از جمله حبوبات با خاصیت فراوان است. در برخی کشورهای عربی، از نخود، پیش غذاهایی تهیه می‌شود. امروز تصمیم داریم یکی از این پیش‌غذاها را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌، با ما همراه باشید.

 

نخود با ادویه‌ی کاری، پیش‌غذایی لذیذ

مواد لازم:

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: یک عدد متوسط

سیر رنده شده: دو حبه

ادویه‌ی کاری: دو قاشق غذاخوری

آب: یک چهارم پیمانه

نخود پخته شده: یک و نیم پیمانه

ماست پرچرب: یک پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

پیاز و روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

پیاز را تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. 

سیر و ادویه‌ی کاری را به پیاز اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت می‌دهیم.

آب را به مواد اضافه کرده و به مدت سه دقیقه اجازه می‌دهیم تا آب به جوش آید.

مواد را از روی حرارت برمی‌داریم.

نخود، ماست، نمک، فلفل، مخلوط پیاز و سیر و ادویه‌ی کاری را در مخلوط‌کن ریخته و آن را روشن می‌کنیم.

اجازه می‌دهیم مواد، خوب با یکدیگر مخلوط و کاملا یکدست شوند.

پیش‌غذای ما آماده است. آن را در ظرفی ریخته و به دلخواه، تزیین می‌کنیم.

 

  انتهای پیام/1000

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار