دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۱۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۹
طرز تهیه بورک سیب زمینی
همه ما یکی از اصلی‌ترین غذاهای ترکیه‌ای یعنی بورک را می‌شناسیم. این غذا یکی از متنوع‌ترین غذاهاست که می‌توانید بسته به سلیقه و مواد اولیه در دسترس‌تان آن را درست کنید.

طرز تهیه بورک سیب زمینی

همه ما با چالش “امروز چه غذایی درست کنم؟” روبرو شده‌ایم و حتی بعضی روز‌ها از غذاهای همیشگی خسته می‌شویم و دلمان کمی تنوع می‌خواهد. این روز‌ها بهترین فرصت برای امتحان کردن غذاهای معروف کشور‌های دیگه است.همه ما یکی از اصلی‌ترین غذاهای ترکیه‌ای یعنی بورک را می‌شناسیم. این غذا یکی از متنوع‌ترین غذاهاست که می‌توانید بسته به سلیقه و مواد اولیه در دسترس‌تان آن را درست کنید. امروز طرز تهیه یکی از خوشمزه‌‎ترین، ساده‌ترن و محبوب‌ترین بورک‌ها یعنی بورک سیب زمینی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی

پیاز دو عدد
سیب زمینی آب‌پز 750 گرم
خمیر یوفکا یک بسته
روغن زیتون روغن زیتون
فلفل قرمز دو قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
تخم مرغ یک عدد
ماست کم چرب سون چهار قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغ دو عدد
روغنبه مقدار لازم
آب ولرم حدود دوقاشق غذاخوری

طرز تهیه بورک سیب زمینی

مرحله اول

داخل ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و پیاز‌های خرد شده را داخل آن تفت دهید.
مرحله دوم

سیب‌زمینی‌های پخته شده را بعد از پوست کندن داخل کاسه ریخته و با استفاده از گوشت‌کوب برقی یا ابزار دیکر به صورت پوره درآورید.
مرحله سوم

پیاز تفت داده‌شده را به پوره سیب‌زمینی اصافه کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه و قرمز را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم

فر را روشن کنید و دمای آن را روی 180 درجه سنتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.

قالب مخصوص فر را با مقداری روغن چرب کنید.
مرحله پنجم

برای نرم کردن خمیر مخلوطی با ماست، روغن و یک عدد تخم‌مرغ درست کنید و خوب هم بزنید، مقداری آب ولرم به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود.
مرحله ششم

یک یا دو ورق خمیر یوفکا را روی سطحی صاف پهن کنید و با استفاده از برس مخصوص مخلوط ماست و تخم‌مرغ را روی آن بمالید. لازم نیست خمیر زاید خیس شود، همین که کمی مرطوب شود کافی خواهد بود.
مرحله هفتم

مواد را با کمک قاشق به صورت طولی روی خمیر بریزید. بعد از آنکه مواد را روی خمیر ریختید شروع به پیچیدن خمیر یوفکا کنید.
مرحله هشتم

با بورک رول شده یک مارپیچ گرد درست کرده و آن را در وسط ظرف فر که از قبل کمی چرب کرده‌بودید بگذارید.

لایه‌های دیگر خمیر را هم به همین صورت از مواد پر کرده و بپیچید و به ترتیب به صورت مارپیچ دور رول اول بگذارید تا تمام ظرف پر شده و در نهایت ماپیچی از بورک‌ سیب‌ زمینی در ظرف داشته باشید.
مرحله نهم

ظرف را تا زمانیکه سطح بورک‌ها طلایی شوند در فر بگذارید.

بعد از حدود 45 دقیقه بورک را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و لذت ببرید.

انتهای پیام/۱۰۰۰

برچسب ها: غذای ملل ، فینگر فود
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار