دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۳۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۳
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران:
جلسات استان ساماندهی می‌شوند/ کارگروه‌ها باید خروجی داشته باشند
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با بیان اینکه تعداد جلسات استان زیاد است و جلسه‌زده شده‌ایم، گفت: به‌دنبال ساماندهی کارگروه‌ها و کمیته‌ها هستیم و معتقدیم جلسات حتما باید خروجی داشته باشند و با تشکیل صرف آنها مخالفیم.

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، حسن حسن‌نژاد صبح امروز در نشست شورای آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه کودکی دوران مهمی برای زندگی هر فردی‌ست، بیان کرد: پایه‌ای‌ترین نقشی که برای آموزش و پرورش قائل هستیم در دوره ابتدایی است و کار فوق‌العاده سختی است زیرا ناشی از تاثیرات خانواده و جامعه و رسانه(فضای مجازی) است.

وی افزود: باید ببینیم اکنون در آموزش و پرورش چند درصد فضای مهارتی با اقتضائات کودکی همخوانی دارد؟ میزان اثرگذاری مهارت‌ها در کودکانی که در دوران خود به‌واقع کودکی کردند و آنها که به هر دلیلی برابر با اقتضائات کودکانه دوران خود را نگذراندند در آموزش و پرورش باید چه برخوردی با آنها صورت بگیرد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با اشاره به پیشنهاد آموزش و پرورش استان درباره تشکیل کارگروه‌هایی با همکاری ادارات کل امور اجتماعی و امور بانوان و خانواده و همچنین ایجاد پارک‌موزه آموزشی با محوریت کودکان، تاکید کرد: با تشکیل کارگروه‌های جدید برای حل مشکلات مخالف نیستم اما این کارگروه‌ها باید خروجی داشته باشد و شبیه کارگروه‌های استانی نشود.

حسن‌نژاد ادامه داد: اکنون در استان کارگروه‌های زیاد با مصوبات زیاد داریم و به‌نوعی جلسه زده شده‌ایم. به دنبال این هستیم که کارگروه‌ها و کمیته‌ها را ساماندهی کنیم زیرا ما نیاز به خروجی خوبی داریم و با صرف برگزاری نشست‌هایی در قالب کارگروه و کمیته موافق نیستم.

کمیته‌های استان ساماندهی می‌شوند/ کارگروه‌ها باید خروجی داشته باشند

وی با اشاره به پیشنهاداتی که برای کم‌کردن هزینه‌های آموزش و پرورش و ایجاد درآمد با استفاده از امکانات موجود، بیان کرد: باید به آموزش و پرورش مازندران با این حجم از فعالیت و مشکلات و امکاناتی که دارد و هم از لحاظ میزان توانمندی‌های انسانی، ریالی و ابزاری احسنت بگوییم  اما تا سقف انتطارات خانواده‌ها فاصله زیادی داریم.

حسن‌نژاد درباره پیشنهاد تغییر کاربری 17 مورد از مدارس یا امکانات آموزش و پرورش مازندران استان گفت: با اصل تغییر کاربری موافق هستم اما باید پیوست فرهنگی و الزامات خاص خود را داشته باشند. این کاربری‌ها نباید اصل و موجودیت فرهنگی را زیر سوال ببرند. بلکه باید هم به اقتصاد آموزش و پرورش کمک کنند و هم جانمایه فرهنگی داشته باشند.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1354

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها