دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۶۶۶
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۱
چوب شور یکی از خوراکی‌های محبوب کودکان و حتی بزرگسالان است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. چوب شور را می‌توان با انواع دسر سرو یا به‌عنوان یک میان‌وعدۀ سبک مصرف کرد. چوب شور خانگی بسیار سالم است و هیچ‌گونه افزودنی ندارد.

چوب شور خانگی ، محبوب کودکان

به گزارش آوای خزر؛ چوب شور یکی از خوراکی‌های محبوب کودکان و حتی بزرگسالان است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. چوب شور را می‌توان با انواع دسر سرو یا به‌عنوان یک میان‌وعدۀ سبک مصرف کرد. چوب شور خانگی بسیار سالم است و هیچ‌گونه افزودنی ندارد.

مواد لازم:

شیر: نصف پیمانه
روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه
سفیدۀ تخم‌مرغ: یک عدد
آرد به میزان لازم
بیگینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری
کنجد برای تزیین
نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

چوب شور خانگی ، محبوب کودکان

مقداری نمک در 2 پیمانه شیر بریزید و آن را حل کنید.

بیکینگ‌پودر را به شیر افزوده و مواد را هم بزنید. سپس روغن را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

آرد را به‌تدریج به مواد بیفزایید و مرتب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

به‌اندازۀ یک گردو از خمیر بردارید و آن را به‌صورت یک میلۀ باریک روی سطح صافی غلت دهید. همۀ خمیر را به همین شکل آماده کنید.

تخم‌مرغ را در کاسه‌ای بشکنید. سفیده و زرده را از هم جدا کنید. سفیده را کمی هم زده و خمیر‌های میله مانند را در سفیده بزنید. سپس روی آن‌ها کنجد بپاشید و یا در ظرف کنجد بغلتانید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر‌های میله‌ای شکل را در سینی و سینی را در فر که از قبل گرم کرده‌اید بگذارید تا چوب شورها بپزند. البته برای طلایی رنگ شدن سطح آن باید در نیمۀ زمان پخت، شعلۀ پایینی فر را خاموش و گریل را روشن کنید تا سطح چوب شور هم پخته شود.

چوب شورهای خوشمزه و سالم خانگی آماده هستند. می‌توانید آنها را به‌تنهایی یا با مواد دیگر میل کنید.

در صورت تمایل می‌توانید خمیر را به شکل‌های دیگر فرم دهید.

خمیر را می‌توانید به‌جای کنجد در مواد دیگر مانند شکلات یا مغزهای آجیل بغلطانید.

منبع: دلتا

انتهای پیام/1000

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها