دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۳
به گفته محققان، مصرف ترکیب زنجبیل و فلفل قرمز، در کاهش ابتلا به سرطان نقش عمده‌ای دارد. اما مصرف این دو ماده مفید و پرخاصیت علاوه بر فواید بسیار، مضراتی نیز برای بدن به همراه دارد.

زنجبیل و فلفل قرمز

 

آوای خزر: ترکیب زنجبیل و فلفل قرمز به دلیل طبع گرم آن‌، ترکیبی بسیار مفید محسوب می‌شود. این ترکیب علاوه بر کاربرد در انواع سالاد و غذا، به عنوان یک ضدسرطان قوی نیز شناخته می‌شود. از این‌رو در این مطلب ابتدا به خواص زنجبیل و فلفل قرمز و سپس به فواید و مضرات ترکیب این دو ماده خواهیم پرداخت؛ با ما باشید.


آنچه در این مطلب خواهید خواند:

  • خواص زنجبیل
  • خواص فلفل قرمز
  • خواص ترکیب فلفل قرمز و زنجبیل 
  • مضرات ترکیب فلفل قرمز و زنجبیل
  • بهترین روش مصرف ترکیب فلفل قرمز و زنجبیل 

خواص زنجبیل

همواره زنجبیل به عنوان یک ادویه در آشپزی و همچنین به عنوان یک داروی گیاهی مورد استفاده بوده است. علاوه بر خواص زنجبیل برای چشم، از میان خواص بی‌شمار زنجبیل، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • کاهش کم اشتهایی
  • رفع بی‌اشتهایی عصبی
  • بهبود بیماری برونشیت
  • بهبود مشکلات روماتیسم مفصلی
  • رفع اسپاسم روده
  • دارای خاصیت ضدسرطانی
  • جلوگیری از سرطان روده (به خصوص روده بزرگ)

 

زنجبیل

 

خواص فلفل قرمز

وجود ترکیبی به نام کپسایسین (capsaicin) در فلفل قرمز، موجب عطر و طعم تندی آن شده‌است؛ این ماده باعث مهار درد در مغز و در نتیجه کاهش سردرد خواهد شد. از میان خواص فلفل قرمز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • تامین ویتامین c بدن در طول روز
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • کمک‌ به انعقاد خون
  • بهبود عملکرد دستگاه گوارش
  • یاری دهنده قلب

فلفل قرمز

خواص ترکیب زنجبیل و فلفل قرمز 

+ تحقیقات نشان داده است که کپسایسین، ترکیب موجود در فلفل قرمز، ممکن است علت بروز سرطان باشد؛ از طرفی ترکیب تند زنجبیل به نام 6-ginergol می‌تواند تاثیرات مضر ماده کپسایسین را از بین ببرد.

+ ترکیب فلفل تند و زنجبیل، در کاهش خطر ابتلا به سرطان نقش عمده‌ای داشته و رشد سلول‌های سرطانی را به تعویق خواهند انداخت. در طول یک مطالعه روی موش‌ها، دانشمندان دریافته‌اند که موش‌هایی که ترکیب فلفل قرمز و زنجبیل را در چند هفته مصرف نموده‌اند، در مقایسه با موش‌هایی که این ترکیب در غذای مصرفی آن‌ها نبوده است، کمتر به سرطان مبتلا شده‌اند.

ترکیب زنجبیل و فلفل قرمز

 

مضرات ترکیب زنجبیل و فلفل قرمز 

_ مصرف این ترکیب در دوران بارداری و حتی چند ماه پس از زایمان نیز توصیه نمی‌شود. ( حتما با فواید و مضرات زنجبیل در بارداری آشنایی داشته باشید.)

اگر داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و وارفارین مصرف می‌کنید، از مصرف این ترکیب خودداری کنید.

_ این ترکیب در کودکان زیر دوسال نباید مصرف شود.

_ افرادی که سنگ کلیه دارند، به دلیل محدودیت در مصرف زنجبیل، قبل از مصرف این ترکیب حتما باید با پزشک خود مشورت کنند.

_ مصرف فلفل قرمز و زنجبیل، مری را تحریک کرده و ممکن است منجر به درد و سوزش سر دل شود؛ خوردن این ترکیب می‌تواند برای افراد مبتلا به سندروم روده و یا افرادی که از سوزش سر دل به صورت مزمن رنج می‌برند، مشکل ایجاد کند.

_ این ترکیب به دلیل داشتن طبع گرم، برای افرادی که دارای مزاج گرم هستند و یا اینکه به فلفل قرمز و زنجبیل آلرژی دارند، توصیه نمی‌شود.

 

بهترین روش مصرف ترکیب زنجبیل و فلفل قرمز 

به‌طور کلی توصیه می‌شود که مصرف این ترکیب را محدود کنید؛ چراکه در طول روز بیشتر از دو یا چهار گرم زنجبیل نباید مصرف کرد. اما بهترین روش مصرف این ترکیب این است که آن را به صورت پودر شده مصرف کنید؛ حدود دو گرم زنجبیل پودر شده را با مقداری پودر فلفل قرمز ترکیب کرده و از آن در سرو غذا، سوپ و یا سالادها استفاده کنید.

 

کلام آخر

در این مطلب به‌طور خلاصه به فواید زنجبیل، فلفل قرمز و ترکیب آن‌ها اشاره شد؛ مصرف این ترکیب تند و تیز، همان‌گونه که دارای خواص درمانی متعددی است، مضرات و عوارض احتمالی زیادی را نیز برای بدن به همراه خواهد داشت. بنابراین سعی کنید به اندازه مناسب از آن استفاده کرده و قبل از مصرف این ترکیب، با شناسایی طبع سرد و یا گرم خود در مصرف آن احتیاط کنید. 

آیا تجربه مصرف این ترکیب را داشته‌اید؟ غیر از موارد ذکر شده از فواید این ترکیب چه می‌دانید؟ لطفا نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر کاربران آوای خزر در میان بگذارید.

انتهای پیام/1000

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار