دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۸۳۶
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۳
در ایام محرم برای پذیرایی از عزاداران حسینی، انواع شیرینی و دسر برای محرم تهیه می‌شود. یکی از انواع دسر محرم، دسر ساده و شیک خرماست.
آوای خزر: خرما به خاطر داشتن قند طبیعی و کالری مناسب، باید حتما در برنامه غذایی افراد گنجانده شود. یکی از راه‌های گنجاندن این ماده غذایی پرخاصیت در برنامه غذایی خانواده، تهیه نان خرمایی و انواع حلوا و شیرینی و دسر با خرماست. «دسر خرما» یک میان‌وعده پرطرفدار برای افرادی است که می‌خواهند انرژی لازم برای بدن خود را از راه خوراکی‌های طبیعی تامین کنند. همچنین این دسر، یک دسر ساده اما زیبا و مجلسی است و جزو بهترین گزینه‌ها به عنوان دسر برای محرم و افطاری در ماه رمضان محسوب می‌شود. 

مواد لازم برای تهیه دسر خرما:

خرما بدون هسته 1 کیلوگرم
بیسکوییت ساده 1 پیمانه
پودر بادام یا پسته 1/3 پیمانه
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
شکلات تلخ 100 گرم
گلاب 0.5 پیمانه
هل ساییده‌شده 0.5 پیمانه
دسر خرما، دسر برای محرم، شیرینی محرم، دسر ماه رمضان، انواع دسر با خرما، عکس دسر برای محرم

طرز تهیه دسر خرما، دسر برای محرم:

  1. برای تهیه دسر خرما ابتدا؛ خرماهای بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود ۳ تا ۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند. 
  2. خرماهای نرم‌شده را داخل یک ظرف بزرگ بریزید.
  3. آنقدر خرماها را با دست ورز دهید تا کاملا از هم باز شوند.
  4. حالا یک سوم از بیسکویت پودرشده (مثلا ساقه طلایی) را به آن اضافه کنید.
  5. پس از آن نوبت اضافه‌کردن گلاب، هل و پودر کاکائو است.
  6. این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.
  7. حالا داخل ظرف مورد نظر، بقیه بیسکویت‌های خردشده را بریزید.
  8. ترکیب به‌دست آمده از خرما را روی آن بریزید و فشار دهید.
  9. دسر خرما را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرد.
  10. سپس آن را تزیین و سرو کنید.
  11. می‌توانید برای تزیین این دسر، خرما را با قیچی به 5 قسمت تقسیم کرده، به شکل گل درآورید و از پرک بادام نیز به عنوان برگ استفاده کنید.
  12. برای پرک بادام بهتر است بادام‌ها را یک ربع داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شود و با چاقو از وسط نصف کنید یا این‌که کلا از تخمه آفتاب‌گردان استفاده کنید. 
این دسر یکی از زیباترین و مجلسی‌ترین انواع دسر برای محرم است که با ساده‌ترین و دم‌دستی‌ترین مواد اولیه تهیه می‌شود و به سفره‌های مذهبی شما جذابیت خاصی می‌دهد. امیدواریم این دسر را تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
یکی دیگر از انواع دسر برای محرم، دسر رنگینک مجلسی است که آن هم با خرما تهیه می‌شود و بسیار مقوی و لذیذ است. 

از خواص خرما چه می‌دانید؟


خرما سرشار از ویتامین‌های A_B_C_E است، همچنین دارای فلزات معدنی مانند: فسفر، کلسیم، آهن، ید و منیزیم می‌باشد. منیزیم موجود در این میوه خاصیت ضد‌سرطانی داشته و همچنین برای شنوایی، بینایی، درد کمر، درد مفاصل، درمان سینه و ریه نیز مفید است .
استفاده از این میوه در ماه مبارک رمضان به دلیل ارزش غذایی آن توصیه می‌شود، چرا‌که خرما، قند کاهش یافته به دلیل روزه‌داری را جبران می‌کند، همچنین به علت دارا بودن فیبر و خاصیت ملین بودن آن، سیستم گوارشی را که به دلیل روزه‌داری بی‌تحرک شده است، به تحرک وا می‌دارد.
خرما به علت داشتن منیزیم، انرژی عضلانی بدن را تقویت می کند و نیروی عمومی بدن را افزایش می‌دهد و فسفر و منیزیم موجود در آن موجب تقویت حافظه می‌شود.
 
انتهای پیام/1000
 
برچسب ها: خرما
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها