دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۷
طبق گفته مهندس صدری، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با فعالیت گسترده و استفاده از ظرفیت پلتفرم دولت الکترونیکی، قبوض خدماتی تلفن ثابت تا اول مهرماه ۱۳۹۸ در سراسر کشور حذف می‌شود.

به گزارش آوای خزر، در راستای نهادینه‌سازی و تحقق فرآیند‌های دولت الکترونیک، از مهرماه سال جاری (سیکل سوم) قبوض کارکرد تلفن ثابت، چاپ و توزیع نمی‌شود. یکی از مهم‌ترین خدماتی که می‌توان در آن صرفه‌جویی کرد، بحث قبوض کاغذی است.

شرکت مخابرات ایران در حدود ۳۰ میلیون مشترک تلفن ثابت دارد که دوره‌ای برایشان قبض صادر می‌کند و هزینه تمام‌شده هر قبض دو هزار تومان است که سالانه ۳۶۰ میلیارد تومان می‌شود.

حذف قبوض کاغذی تلفن ثابت

به گزارش «تابناک»، مهندس محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سال گذشته ازصرفه‌جویی ۱۴۴۰ میلیارد تومانی در صورت حذف قبوض کاغذی تمام شرکت‌های خدماتی گفته بود.

طبق گفته مهندس صدری، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با فعالیت گسترده و استفاده از ظرفیت پلتفرم دولت الکترونیکی، قبوض خدماتی تلفن ثابت تا اول مهرماه ۱۳۹۸ در سراسر کشور حذف می‌شود.

با ارسال قبوض به گوشی همراه شهروندان، نوعی کارپوشه دیجیتالی شکل می‌گیرد و همچنین با فرایند اطلاع‌رسانی آنلاین به مشترک و به‌روز بودن این مدل اطلاع‌رسانی، صرفه جویی در هزینه‌ها هم ایجاد می‌شود.

سیدمجید صدری؛ مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، از صرفه‌جویی ۱۰۰ میلیارد تومانی با حذف قبوض خبر داده و یادآور شده که این شرکت با استفاده بهینه از تمام ظرفیت‌های دولت الکترونیک، مبلغ صرفه جویی را در در توسعه زیرساختی شبکه و فناوری اطلاعات و خدمت رسانی بهتر به مشتریان صرف خواهد کرد.

اهمیت پرداخت‌های غیرحضوری در کاهش تردد و آلایندگی محیط زیست و هم‌چنین سرعت در پرداخت و تحقق ارتباطی فراگیر نیز بسیار گسترده است.

ساده‌سازی ارائه خدمات به مشتریان در کمترین زمان و افزایش سرعت و شفاف بودن عملکرد کلیه امور مربوط به دریافت و پرداخت قبوض از دیگر مزایای مهم حذف قبوض کاغذی تلفن ثابت است.

وب سایت شرکت مخابرات ایران به نشانی www.tci.ir و کد ussd ستاره ۲۰۲۰ مربع نیز در اختیار تمام مشتریان قرار دارد و مخاطبان در سراسر کشور می‌توانند ضمن دریافت کارکرد تلفن ثابت خود به صورت لحظه‌ای، می‌توانند نسبت به پرداخت اقدام کنند.

باید دانست با استقبال گسترده مشتریان از این پرداخت‌ها، اکنون نزدیک ۹۹ درصد از تمام قبض‌های تلفن ثابت در سراسر ایران به‌صورت غیرحضوری پرداخت می‌شود و مشتریان کاملا به این روش عادت کرده‌اند.

بدین ترتیب از مهرماه امسال همزمان با سیکل سوم کارکرد، قبوض تلفن ثابت، چاپ و توزیع نمی‌شود و شرکت مخابرات ایران قبوض کاغذی کارکرد هزینه تلفن ثابت مشترکین را در تمام استان‌ها و مناطق مخابراتی حذف می‌کند.

با تلاش‌های صورت گرفته همزمان با اطلاع رسانی مستمر و موثر به مشتریان، مجموعا ۶۳ درصد از قبوض کاغذی تلفن ثابت، تاکنون به طور کامل در سراسر کشور حذف شده به صورتی که تاکنون در استان‌های فارس، خوزستان، قزوین، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، کرمان، گیلان، لرستان و هرمزگان تمام قبوض کاغذی به طور کامل حذف شده است.

در مخابرات منطقه تهران نیز به عنوان یکی از مهم‌ترین مناطق مخابراتی، مقرر شده قبوض کاغذی کارکرد تلفن ثابت تهران از مهرماه امسال (سیکل سوم) چاپ و توزیع نشود. بر همین اساس مشتریان مخابرات منطقه تهران برای اطلاع از مبلغ صورتحساب پایان دوره و به روز تلفن خود می‌توانند با شماره (۲۰۰۰) تماس گرفته و از همان طریق بدهی خود را نیز پرداخت کنند.

البته با توجه تمایل معدودی از افراد برای دریافت قبوض کاغذی ممکن است با حذف این قبوض برخی از افراد نتوانند در زمان مناسب اقدام به پرداخت قبوض خود کنند که منجر به قطعی تلفن آن‌ها شود. به همین دلیل لازم است مشترکان در روز‌های ابتدایی ماه نسبت به دریافت اطلاعات خود از درگاه‌های یاد شده اقدام کنند تا در صورت صدور قبوض، آن را در زمان لازم پرداخت نمایند.

انتهای پیام/1000

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار