دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۰۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۲
رئیس پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع گفت: در صورتی که زردی غیرمستقیم و بیش از ۲۰ میلی گرم درصد باشد می‌تواند سبب تشنج، عقب ماندگی ذهنی و ناشنوایی کودک شود.

 

به گزارش آوای خزر به نقل از خبرآنلاین، دبیرخانه پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان دکتر علی اکبر سیاری، در آستانه برگزاری پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان اظهار داشت: این کنگره با همکاری اعضای هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همکاری سایر گروه‌های کودکان دانشگاه‌های علوم پزشکی در بیمارستان کودکان مفید برگزار می‌شود و جدیدترین مباحث و موضوعات علمی در حوزه بیماری‌های شایع واورژانسهای کودکان در آن مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

وی افزودمنظور از اورژانس موضوعاتی است که مداخله فوری برای کمک به کودک نیاز دارد و حیات کودک دچار خطر است همچون مواردی که کودک دچار کوما، شوک، تشنج، سوختگی، تروما و یا ضربه شده است.

رئیس پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان با بیان اینکه حوادث شایع‌ترین علت مرگ کودکان زیر ۴ سال است، گفت: بنابراین توجه به این مسئله در کنگره مد نظر قرار گرفته و سایر موارد اورژانس در کودکان مانند شرایطی که کودک دچار مشکل نارسایی تنفسی، شوک و از دست دادن آب بدن شده که این موضوع نیاز به مداخله فوری جهت کمک به کودک دارد.

وی در مورد شایع‌ترین بیماری‌ها در کودکان گفت: موضوعات تنفسی، گوارش، قلب و عروق، اعصاب و روان، غدد و خون از جمله مشکلاتی است که در کنگره امسال مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد البته در کنگره موضوع تشنج در نوزادان مطرح خواهد شد و در حیطه گوارش نوزادان، تغذیه در سال اول و زردی در بدو تولد نیز تبادل خواهد شد.

سیاری در مورد موضوع زردی در نوزادان گفت: ۶۰ درصد نوزادان متولد شده ترم و ۸۰ درصد نوزادان نارس مبتلا به زردی هستند اگر این مشکل پس از پایان یافتن هفته دوم و سوم تولد بهبود نیافت نیاز به بررسی ویژه دارد چرا که زردی دو نوع مستقیم و غیر مستقیم است و خطر زردی غیرمستقیم بیشتر است به طوری که اگر میزان زردی بیش از ۲۰ درصد باشد بر روی مغز نوزاد اثر می‌گذارد و سبب تشنج، عقب‌ماندگی و ناشنوایی آن خواهد شد.

رئیس پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان ادامه داد: نوع مستقیم زردی مرتبط با بیماری‌ها و مشکلات مختلف همچون تشکیل نشدن مجاری صفراوی است و این مسئله سبب باقی ماندن صفرا در کبد و آسیب به کبد می‌شود به طوری که کبد دچار نارسایی و در نتیجه خطر مرگ کودک است.

سیاری عنوان کرد: بیماری‌های متابولیک، عفونت شیرخواران همانند عفونت‌های خون، کم کاری تیروئید و. نیز می‌تواند سبب این نوع زردی نوزاد و نارسایی کبد آن شود بنابر این اطلاعات زیادی در مورد زردی کودکان برای تشخیص به موقع و درمان موفقیت آمیز آن در این کنگره برای شرکت‌کنندگان ارایه خواهد شد.

سیاری گفت: همچنین در پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان موضوعاتی همچون آسم و خس خس سینه در حوزه مشکلات تنفسی و عفونت ادراری در حوزه مشکلات کلیه نیز ارائه و با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.

رئیس پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان خاطر نشان کرد: همچنین از آنجایی که در حال حاضر میانگین سن مصرف مواد مخدر روز به روز کاهش یافته و به گفته کارشناسان و مسئولان به سن نوجوانی رسیده است بنابراین توجه به این موضوع حائز اهمیت است چرا که این مسئله مراجعات به اورژانس‌ها را در این حوزه افزایش داده است بنابراین مباحثی نیز در این زمینه ارائه خواهد شد.

سیاری در پایان گفت: موضوع درد و تورم مفاصل در کودکان نیز در کنگره مطرح خواهد شد که این مشکل در کودکان می‌تواند به علت عفونت یا آرتریت روماتوئید باشد در بخش دیگری از کنگره نیز مسئله پرکاری و کم کاری تیروئید به بحث گذاشته می‌شود البته در کشور ما اقدامات موثری جهت پیشگیری و درمان به موقع این بیماری‌ها انجام شده است به طوری که بر اساس برنامه کشوری سالانه یک میلیون و ۵۷۰ هزار نوزاد به لحاظ بیماری‌های تیروئید غربالگری می‌شوند.

گفتنی است؛ پانزدهمین کنگره اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان ۱۶ تا ۱۹ مهر ماه سال جاری همزمان با سومین کنگره پرستاری اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان در بیمارستان کودکان مفید با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می‌شود و گروه‌های هدف کنگره پزشکان عمومی متخصص و فوق تخصص‌های کودکان هستند.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار