دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۴۳۰
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۴
بانک مرکزی اعلام کرد
بر اساس آمار منتشره از سوی بانک مرکزی بالغ بر ۶ میلیون و ۳۷۰ هزار دستگاه کارتخوان فعال در شبکه پرداخت الکترونیک وجود دارد که تهران با سهم بیش از یک پنجم صاحب بیشترین تعداد پایانه فروش است.
چند دستگاه کارتخوان در کشور فعالیت دارند؟ به گزارش آوای خزر،اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بر اساس گزارشات اعلامی از سوی شرکت شاپرک (شبکه الکترونیکی پرداخت کارت) گزارش تعداد  پایانه‌های فروش و تعداد تراکنش‌های انجام شده از طریق این ابزار پرداخت را به تفکیک تا پایان مرداد ماه ۹۸ اعلام کرد؛ در این گزارش عملکرد پنج ماهه ابتدایی سال جاری در بخش‌های کارتخوان در دو قسمت استان تهران و سایر استان‌ها منتشر شده که بر اساس آن بالغ بر ۶ میلیون و ۳۷۰ هزار و ۷۴۹  دستگاه کارتخوان در سراسر کشور تا پایان مرداد ماه فعال بوده است.

بر اساس گزارش منتشر شده از سوی اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی تا پایان مرداد ماه سال جاری بالغ بر ۶ میلیون و ۳۷۰ هزار و ۷۴۹ دستگاه کارتخوان در سراسر کشور فعال بوده است و به صورت ماهانه حداقل تراکنش را داشته و در بخش کارتخوان‌های دارای تراکنش و فعال قرار گرفته است و کارتخوان‌های فاقد تراکنش و غیر فعال در این گزارش محاسبه  نشده که با در نظر گرفتن این دسته از پایانه‌های فروش می‌توان انتظار داشت تا ناوگان کارتخوان‌های کشور بیش از ۷ میلیون دستگاه باشد.

آمارهای مرداد ماه سال جاری نشان می‌دهد که استان تهران به عنوان پایتخت کشور با تعداد یک میلیون و ۲۴۴ هزار و ۵۰۲ دستگاه کارتخوان بیش از یک پنجم از دستگاه‌های پایانه فروش فعال را به خود اختصاص داده است و سهم ۳۰ استان دیگر ایران تعداد ۵ میلیون و ۱۲۶ هزار و ۲۴۷ دستگاه کارتخوان فعال بوده است؛ بررسی گزارش منتشره نشان می‌دهد که از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه بیش از ۳۰۴  هزار دستگاه پایانه فروش به دستگاه‌های فعال در سراسر کشور افزوده شده است.

مقایسه آمار اعلامی از سوی بانک مرکزی در مقایسه  با سال گذشته نشان می‌دهد که تعداد کارتخوان‌های فعال در مرداد ماه سال جاری نسبت به سال گذشته در سراسر کشور بالغ بر ۳۰۸ هزار دستگاه افزایش یافته است که نشان از توسعه ظرفیت پرداخت الکترونیکی و دسترسی به خدمات پرداخت الکترونیک دارد؛ همچنین مقایسه آمار در مدت مشابه در خصوص کارتخوان‌های فعال در تهران نشان از رشد بالغ بر ۲۰ هزار و ۵۵۰ دستگاهی کارتخوان‌های دارای تراکنش در استان تهران دارد.

کدام استان‌های بیشترین دستگاه کارتخوان فعال را دارند؟

بر اساس گزارش شاپرک تا پایان مرداد ماه سال جاری استان‌های تهران با یک میلیون و ۲۴۴ هزار دستگاه، خراسان رضوی با ۴۸۹ هزار دستگاه، اصفهان با ۴۵۸ هزار پایانه، فارس با ۳۸۷ هزار دستگاه و خوزستان با ۳۲۳ هزار پایانه به ترتیب بیشترین تعداد کارتخوان دارای تراکنش در کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

از سوی دیگر، استان‌های ایلام با ۴۶ هزار پایانه، کهگیلویه و بویراحمد با ۵۰ هزار دستگاه و خراسان جنوبی با ۶۲ هزار پایانه به ترتیب کمترین سهم از تعداد کارتخوان‌های فعال در میان استان‌های کشور را داشته‌اند./مهر
 
انتهای پیام/1000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار