دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۶۱۶
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۵
رئیس سازمان محیط زیست در واکنش به درخواست یکی از تولید کنندگان خودروهای دیزلی برای حذف الزام نصب فیلتر جذب ذرات معلق در خودروهای دیزلی تا زمان رفع تحریم‌ها اظهار کرد: از نظر محیط زیست حذف این قطعه مضر است.

آوای خزر: رئیس سازمان محیط زیست در واکنش به درخواست یکی از تولید کنندگان خودروهای دیزلی برای حذف الزام نصب فیلتر جذب ذرات معلق در خودروهای دیزلی تا زمان رفع تحریم‌ها اظهار کرد: از نظر محیط زیست حذف این قطعه مضر است.

عیسی کلانتری اظهار کرد: این درخواست از سوی وزارت صنعت مطرح شده و این وزارتخانه عنوان کرده که نمی‌تواند به دلیل تحریم‌ها قطعه مورد نظر را تهیه نماید.

وی با بیان اینکه از لحاظ زیست محیطی عدم نصب قطعه مربوطه با خطراتی به همراه است خاطرنشان کرد: چون خودروسازان و وزارت صنعت نمی‌توانند قطعه مربوطه را تهیه کنند و به دلیل تحریم‌ها نیز این قطعه به دست آنها نمی‌رسد یا باید کارخانه مربوطه تهیه شود یا اینکه از قطعه مورد نظر استفاده نشود. در این زمینه ما در خصوص تعطیلی کارخانه‌ها حرفی نداریم اما وزارت صنعت می‌گوید که کارخانه باید همچنان فعالیت کند.

رئیس سازمان محیط زیست گفت: ما اعلام کرده‌ایم که از نظر محیط زیستی حذف قطعه مورد نظر را تایید نمی‌کنیم اما در نهایت دولت باید در این زمینه تصمیم بگیرد.

کلانتری درباره اینکه آیا تصمیم به حذف الزام نصب فیلتر دوده در خودروهای دیزلی به ضرر محیط زیست نیست با بیان اینکه تا کنون تصمیمی برای حذف دائم این قطعه اتخاذ نشده است، اظهار کرد: آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری از ما خواسته‌اند تا در این خصوص اظهار نظر کنیم و ما نیز مخالفت خود را در این زمینه اعلام می‌کنیم.

انتهای پیام/1000

برچسب ها: محیط زیست
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: