دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۹۳۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹
در مجموعه پلو‌های مخلوط و شیرین، هویج پلو شاید ساده‌ترین و کم دردسر‌ترین این غذا‌ها باشد. غذایی رسمی که بسیار لذیذ و خوشمزه است. هویج پلو را با مرغ یا بلدرچین و حتی با مرغابی یا کبک میتوانید نوش جان کنید.

آوای خزر: در مجموعه پلو‌های مخلوط و شیرین، هویج پلو شاید ساده‌ترین و کم دردسر‌ترین این غذا‌ها باشد. غذایی رسمی که بسیار لذیذ و خوشمزه است. هویج پلو را با مرغ یا بلدرچین و حتی با مرغابی یا کبک میتوانید نوش جان کنید.

مواد لازم

  • هویج: ۵ عدد متوسط
  • برنج: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۱ پیمانه
  • زعفران: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • خلال بادام: به میزان لازم
  • خلال پسته: به میزان لازم
  • مرغ: به میزان لازم
  • کشمش: به دلخواه برای تزئین

هویج پلو، ساده ترین پلوی مخلوط و شیرین

 

طرز تهیه

۱. هویج‌ها را به اندازه کبریتی خرد میکنیم.

۲. شکر را در آب ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا شکر کاملا حل شده و مایع به قل زدن بیفتد.

۳. هویج‌ها را در شربت ریخته و حرارت میدهیم تا نرم شود.

۴. برنج را آب کش کرده و لا به لای برنج هویج‌ها را می‌ریزیم و لایه لایه بالا می‌آییم. برنج را روی حرارت قرار داده تا بخار بدهد. بخار که بلند شد دم کنی گذاشته و شعله را کم میکنیم. حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان میدهیم تا دم بکشد.

۵. یک روش دیگر در این مرحله هست که از آن راه هم میتوانید این غذا را تهیه کنید. خلال‌های هویج را با کمی کره تفت داده و شکر را اضافه کرده با کمی آب تا به خورد هویج‌ها برود و لا به لای برنج بدهید.

۶. پس از آماده شدن غذا. غذا را در دیس مناسب کشیده و روی آن را با خلال بادام و پسته که کمی تفت خورده تزیین میکنیم.

۷. کنار این غذا میتوانید از مرغ زعفرانی یا بلدرچین استفاده کنید.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار