دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۱
​آگاهی از اقدامات لازم در مواجهه با خطر ترکیدن لاستیک خودرو در هنگام رانندگی، می‌تواند در کنترل خودرو و دفع خطرات احتمالی نقش بسزایی داشته باشد.
هنگام ترکیدن لاستیک خودرو در سرعت بالا چه کنیم؟به گزارش آوای خزر،در هنگام رانندگی خطرات مختلفی سرنشینان و خودرو را تهدید می‌کند؛ یکی از این خطرات می‌تواند ترکیدن لاستیک خودرو در حین رانندگی باشد که بعضا به دلیل عدم تسلط در کنترل خودرو و واکنش‌های نادرست راننده، بسیار خطرناک بوده و عواقب جبران‌ناپذیر و تصادفات را به دنبال دارد.

عبور از جسم تیز و برنده، استفاده بیش از حد و استاندارد نبودن لاستیک از دلایل اصلی ترکیدن لاستیک می‌باشد و یک راننده باید بداند اگر به هر دلیلی لاستیک خودرو دچار ترکیدگی شد به نکات زیر توجه داشته باشد تا بتواند کنترل خودرو را در دست گیرد و از خطرات احتمالی جلوگیری کند. در چنین حالتی اغلب بدترین کار کوبیدن روی پدال ترمز است و اگر راننده از غریزه پیروی کند احتمالا ترمز می‌کند که این اقدام کاملا اشتباه است و به بند کفشی می‌ماند که زیر پا گیر می‌کند و شخص را به زمین می‌اندازد. بنابراین ترمز کردن در این لحظه و با سرعت بالا سبب چپ شدن خودرو، غلت خوردن آن و برخورد با خودروهای دیگر می‌شود.

در صورتی که لاستیک جلویی خوردو دچار ترکیدگی شود ترمز ناگهانی منجر به افزایش میزان وزن خودرو و حرکت خودرو روی چرخ‌های جلویی می‌شود. بنابراین بهترین اقدام، خودداری از فشردن پدال ترمز و به آرامی ضربه زدن به پدال گاز می‌باشد تا فرصت مهار خودرو و کنار کشیدن آن به کنار جاده فراهم شود./ایلنا
 
هنگام ترکیدن لاستیک خودرو در سرعت بالا چه کنیم؟
انتهای پیام/1000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها