دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
انواع شیرینی
حلوا از شیرینی‌ها و دسرهای اصیل و سنتی ایرانی است که انواع مختلفی دارد.
 
 

آوای خزر: حلوا دسر ایرانی پرطرفداری است که بسیار مفید و مغذی است. این شیرینی را می‌توان با مواد و طعم‌های گوناگونی درست کرد. حلوای نارگیلی نوعی حلوای مجلسی، مناسب سرو در مهمانی‌ها و مجالس رسمی است.

مواد لازم:

  • آرد سفید: نصف لیوان
  • پودر نارگیل: نصف لیوان
  • پودر قند: یک‌چهارم لیوان
  • کره: ۵۰ گرم
  • روغن جامد: ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب: یک‌چهارم لیوان
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه:

 

برای اینکه حلوا یکدست شود، پودر نارگیل را آسیاب کنید.

وقتی پودر نارگیل آسیاب می‌شود، حجم آن کمتر می‌شود. در مواد لازم نصف لیوان پودر نارگیل آمده که منظور نصف لیوان پودر نارگیل آسیاب شده است.

از روغن مایع اصلاً استفاده نکنید. در تهیۀ حلوا بهتر است از ترکیب روغن جامد و کره استفاده شود تا حلوا لطیف و نرم باشد.

سعی کنید حتماً از آرد سفید استفاده کنید. چون آرد نانوایی باعث می‌شود رنگ حلوا تیره شود و خوش‌رنگ نباشد.

نمی‌توانید به‌جای پودر قند از شکر استفاده کنید. چون هم طعم و هم بافت حلوا را خراب می‌کند.

آرد را الک کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.

حدود 15 تا 20 دقیقه برای تفت دادن آرد کافی است. تفت دادن زیاد آرد باعث تیرگی می‌شود.

آرد تفت داده شده را دوباره الک کنید.

ترکیب کره و روغن جامد را به آرد افزوده و وقتی خوب با هم مخلوط شدند، زعفران و گلاب را بیفزایید. گلاب را کم‌کم اضافه کنید.

پودر قند را الک کنید. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید.

اگر حلوا جمع نشد، مقدار کمی گلاب بیفزایید تا صاف و یکدست شود.

حلوا آماده است. در صورت تمایل می‌توانید همین طور که گرم است، در قالب سیلیکونی بریزید. به این شکل که قالب را با روغن چرب کنید. سپس حلوا را در آن بریزید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا 2 ساعت در یخچال بگذارید. پس از گذشت این زمان از قالب بیرون آورده و تزیین کنید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: