دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۷۶۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۳
پژوهشگران "دانشگاه کمبریج" (University of Cambridge) در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند تفاوت‌های ساختاری مغز یک علت مهم در چاقی کودکان است.

به گزارش آوای خزر به نقل از گیزمگ،مطالعه جدید محققان دانشگاه کمبریج نشان داده است تفاوت در ساختار مغز با چاقی در کودکان مرتبط است.

پژوهشگران این مطالعه اظهار کرده‌اند پیوندهای محکمی بین ساختار مغز ، شاخص توده بدنی و عملکرد شناختی وجود دارد.

در بسیاری از مطالعات قبلی، چاقی هم در کودکان و هم در بزرگسالان با اختلال در "عملکرد اجرایی" (executive function) مرتبط شناخته شده بود. عملکرد اجرایی مجموعه ای از فرآیندهای شناختی است که توسط لوب پیشانی اداره می شود و با رفتارهای افراد از جمله تصمیم گیری ، خودکنترلی و تنظیم احساسات مرتبط است. برای درک بهتر این ارتباط پژوهشگران دانشگاه کمبریج داده های ۲۷۰۰ کودک بین ۹ تا ۱۱ سال را مورد بررسی قرار دادند.

"پال فلچر" (Paul Fletcher) پژوهشگر این مطالعه گفت: این مجموعه داده منحصر به فرد و با دسترسی آزاد به ما امکان می‌دهد روابط بین ساختار مغز ، عملکردهای شناختی و وزن بدن را بررسی کنیم. پیوندهایی که مشاهده کردیم نشان می‌دهد که تفاوت‌های بسیاری در ساختار مغز و عملکرد شناختی کودکان چاق وجود دارد.

این مطالعه ارتباط قابل توجه بین افزایش شاخص توده بدنی و کاهش ضخامت قشر مغز را نشان داد. چاقی همچنین به نازک شدن ناحیه قشر پیش پیشانی مرتبط بود. سایر داده‌های این گروه ارتباط بین چاقی و عملکرد شناختی پایین را تایید کردند.

"لیسا رونان" (Lisa Ronan) پژوهشگر ارشد این مطالعه گفت: ما تفاوت‌های بسیار واضحی در ساختار مغز بین کودکانی که چاق هستند و کودکانی که دارای وزن سالم بودند ، مشاهده کردیم.البته آزمایشات بیشتری برای اثبات این موضوع وجود دارد و بنابراین اکنون به طور قطع نمی‌توانیم بگوییم چاقی باعث تغییر ساختار مغز کودکان می‌شود.

یافته‌های این مطالعه در مجله "Cerebral Cortex" منتشر شد.

انتهای پیام/1000

 

برچسب ها: چاقی کودکان ، مغز
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: