دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۰
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد:
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده است: برای تامین ذخایر خون در هر کشور به وجود ۱۰ تا ۲۰ اهدا کننده‌ی خون به ازای هر ۱۰۰۰ نفر نیاز است.

به گزارش آوای خزر، خبرگزاری سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده‌ است: برای تامین ذخایر خون در هر کشور به وجود ۱۰ تا ۲۰ اهدا کننده‌ی خون به ازای هر ۱۰۰۰ نفر نیاز است.

کمبود ذخایر خون در بسیاری از کشورها

نتایج بررسی که به تازگی انجام گرفته نشان می‌دهد در سطح جهان بسیاری از کشورها برای رفع نیازهای خود از ذخایر خونی کافی برخوردار نیستند.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت به ازای هر ۱۰۰۰ نفر در هر کشور وجود ۱۰ تا ۲۰ اهدا کننده خون نیاز است تا ذخایر خونی به میزان کافی تامین شود. انتقال خون به حفظ جان انسان‌ها کمک می‌کند و بهبود سلامتی را به همراه دارد. همچنین لازم است که تامین ذخایر خونی سالم و ایمن، بخش حیاتی در نظام سلامتِ هر کشوری تلقی شود.

این درحالیست که بررسی‌ ذخایر خونی و تقاضا برای انتقال خون در ۱۹۵ کشور جهان نشان داده است در ۱۱۹ مورد از آن‌ها ذخایر خونی کافی برای تامین نیاز جمعیت کشور وجود ندارد.

یکی از محققان این مطالعه از بیمارستان ملی کودکان در واشنگتن گفت: با بهبود دسترسی‌ها به خدمات مراقبتی در کشورهایی با میزان درآمد پایین و متوسط، تقاضا برای دریافت خون اهدایی بیشتر می‌شود و بدون حمایت‌های قانونی، مالی و ساختاری شکاف موجود بین ذخایر خونی در جهان و تقاضای آن عمیق‌تر خواهد شد.

این اولین مطالعه‌ای است که به ارزیابی شکاف بین ذخایر و تقاضای خون اهدایی در جهان بر اساس نیازهای پزشکی هر کشوری پرداخته‌ است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در این بررسی آمده‌ است: مجموع ذخایر خونی در جهان حدود ۲۷۲ میلیون واحد ارزیابی شده‌ است. هرچند مجموع تقاضای جهانی در سال ۲۰۱۷ حدود ۳۰۳ میلیون واحد بوده که با کمبود ۳۰ میلیون واحدی مواجه بوده‌ایم. همچنین در بسیاری از کشورهای پردرآمد، ذخایر خونی موجود پاسخگوی میزان تقاضاست اما در بسیاری از کشورهای کم‌درآمد این کمبود وجود دارد.

انتهای پیام/ 4000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار