دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۴۱۲
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۹
توسط پژوهشگران دانشگاه مراغه ثبت شد؛
دستگاه آب‌زدایی کابینتی حبه‌قند با امواج میکروفرکانسی، به همت پژوهشگران دانشگاه مراغه ثبت اختراع شد.

به گزارش آوای خزر، اداره کل روابط عمومی وزارت علوم نوشت: "دکتر امین حاظر وظیفه"، عضو هیئت علمی گروه مکانیک ماشین‌های کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه در این خصوص گفت: برای آب‌زدایی از حبه قندهای مرطوب در آخرین مرحله از خط تولید حبه قند، از جریان هوای گرم استفاده می‌گردد که به‌دلیل پایین بودن ضریب هدایت حرارتی حبه قند، فرآیند آبزدایی بسیار طولانی بوده و این عمل به‌طور یکنواخت صورت نمی‌پذیرد که سبب افت کیفیت محصول خشک شده و مصرف انرژی بسیار زیاد می‌شود.

وی هدف از اختراع حاضر را به منظور افزایش راندمان بهره‌وری از انرژی همراه با صرف زمان کمتر و افزایش کیفیت محصول خشک شده اعلام کرد و گفت: دستگاه آب‌زدایی حبه قند با امواج میکرو فرکانسی در ظرفیت‌های متفاوت براساس مطالعات وسیع دانشگاهی و نتایج آزمایش‌های متعدد در نرم‌افزار Comsol multiphysics بر اساس خصوصیات دی الکتریک و حرارتی حبه قند و با بهره‌گیری از روش عددی المان محدود (EEM) با حداقل گرمایش غیر یکنواخت طراحی و ساخته شد.

، دکتر "حاظر وظیفه" تصریح کرد: این دستگاه قادر است روزانه ۲۰ تن حبه قند را تا رطوبت مطلوب خشک نماید که در عین حفظ کیفیت محصول، در مقایسه با روش جریان هوای گرم مدت زمان فرآیند آبزدایی را ۹۰ درصد و میزان مصرف انرژی را تا ۸۰ درصد کاهش دهد.

انتهای پیام/4000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار