دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۶۹۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۵

آوای خزر:گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفند بافت سفت تر و هضم مشکل تری دارد. به همین دلیل لازم است برخی نکات درباره نگهداری و طبخ آن رعایت شود تا طعم لذیذی داشته باشد:گوشت گوساله را می توان در بسته بندی اولیه به مدت دو تا سه روز در یخچال با درجه صفر تا 4 درجه نگهداری کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ،کاغذ آلومینیومی و ظروف بدون منفذ انتخاب خوبی نیست چون باعث تیره شدن گوشت می شود. پس از شستن و تکه کردن گوشت، زمان نگهداری به 24 ساعت کاهش می یابد.گوشت گوساله را می توان درون کیسه فریزر تا 9 ماه منجمد نگه داشت.

برای انجمادزدایی سریع، گوشت را در مخلوطی از آب نمک ( نصف فنجان نمک در ۲ لیتر آب) درون یخچال بگذارید. پس از بازشدن گوشت، آب نمک را بیرون بریزید و البته در افزودن نمک به غذا کمی دقت کنید.زمانی که قصد پخت گوشت گوساله برای خورش یا خوراک را دارید، ابتدا کمی آن را حرارت دهید تا لایه نازکی روی گوشت شکل بگیرد و تمام عصاره گوشت داخل آن حفظ شود. سپس بگذارید گوشت با حرارت کم بپزد.هنگام کبابی کردن درون فر، حتما تکه های گوشت را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید.

این کار به نرمی و طعم بهتر گوشت کمک می کند.افزودن چند قطره آب لیمو پیش از پخت، به حفظ رنگ روشن گوشت کمک می کند.اگر عجله دارید یا گوشت سفت تر از حد معمول به نظر می رسد، از جوش شیرین کمک بگیرید.

برای این منظور، تکه های گوشت را به جوش شیرین آغشته کنید و اجازه دهید دست کم 30 دقیقه درون یخچال بماند. سپس روی گوشت آب بریزید تا جوش شیرین باقی نماند. گوشت را با دستمال جاذب، خشک کنید و به هر روشی که دوست دارید بپزید و از نرمی آن لذت ببرید.پاپریکا، جوزهندی، زعفران، زیره، فلفل، مرزنجوش، آویشن، رزماری، برگ بو و ترخون جزو بهترین چاشنی ها و طعم دهنده های گوشت گوساله هستند.

انتهای پیام/2000

برچسب ها: آشپزی ، گوشت
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها