دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۷۵۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۲
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران بیان کرد:
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران گفت: ۱۶۷ کلاس درس استان در مناطق کوهستانی و دوردست هنوز از بخاری نفتی برای گرمایش استفاده می کنند.

به گزارش آوای خزر به نقل از خبرگزاری مهر، قربانعلی شیرزاد در جمع مدیران و معاونان این اداره کل فعال شدن  ۹۵ درصد از پروژه‌های آموزشی استان را نشانه فضای تعامل مدیرکل آموزش و پرورش و مدیران شهرستان‌ها و مناطق مازندران با اداره کل نوسازی  عنوان کرد.

وی با اشاره به ضرورت رعایت استانداردها گفت: نوسازی حتماً باید در همه ساخت و سازها حضور داشته باشد و  تمام مراحل ساخت و ساز باید با نظارت کامل نوسازی انجام شود.  

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران همچنین به موضوع جمع‌آوری بخاری‌های غیراستاندارد اشاره و افزود: در بحث ایمن‌سازی سیستم گرمایشی مدارس از سال ۹۲ تاکنون بیش از ۸۸ میلیارد تومان هزینه شد و در همین راستا ۱۰ هزار  سیستم گرمایشی مدارس ایمن‌سازی شد. 

شیرزاد ادامه داد: علاوه بر این ۱۶۷ کلاس هنوز از بخاری نفتی برای گرمایش استفاده می کنند ، زیرا این مدارس در مناطق کوهستانی و دور دست قرار دارند است که هنوز به گاز دسترسی ندارند و ما نیز به دنبال جایگزینی آن با رادیاتورهای برقی و سیستم هوای کوره گرم هستیم.  

وی همچنین باتوجه به این‌که در برخی روستاها نیز گازرسانی انجام و حتی علمک‌ها نصب شد اما هنوز گاز مدرسه وصل نشد، از مدیران و روسای شهرستان‌ها و مناطق خواست تلاش کنند کنتور سریعتر وصل شود و گاز به‌عنوان یک منبع سوخت سالم به این مدارس برسد تا از وقوع اتفاقات بد جلوگیری شود.

شیرزاد با بیان اینکه بخش عمده مشکلات در بخش تعمیر و تجهیز مدارس به اعتبارات استانی مربوط است، گفت: مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق باید با فرمانداران به‌عنوان رییس شورای آموزش و پرورش تعامل سازنده داشته باشند زیرا تخصیص ۱۵ درصد اعتبارات شهرستان‌ها، در اختیار فرمانداران است.

وی افزود: در جشنواره مجمع خیران امسال، تعهد خیران مازندران، رشد ۷۷ درصدی داشت و رتبه مازندران در بین استان‌های کشور ۱۳ است اما اگر براساس جمعیت استان این ارزیابی انجام شود، رتبه ما هفتم است.

چهار هزار مدرسه با ۵۰۰ هزار دانش آموز در استان مازندران فعالیت دارد.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها