به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، حسین حسننژاد صبح امروز در نشست شورای اطلاعرسانی مازندران با بیان اینکه رسانهها فرصت خوبی هستند تا مطالبات مردم به مدیران انتقال یافته و در کنار آن پاسخ مدیران به افکار عمومی برسد، افزود: با این کار فرصت جدی جهت افزایش مشارکت جدی در جامعه پیش میآید.
وی درباره موضوع سوخت و انتقاداتی که ممکن است درباره آن از سوی افکار عمومی باشد، بیان کرد: برخی از افراد به صراحت اعلام کردند که ای کاش پیش از طرح، اطلاعرسانی میشد، اما ملاحظاتی وجود داشت و این نبود که دولت برنامهای نداشت و یا مردم را نامحرم میدانسته؛ اکنون ما از چگونگی اطلاعرسانی و اجرای طرح افزایش بنزین یک فاصله یکماهه گرفتهایم و باید درباره محاسن و ایراداتی که بر خودِ طرح وارد است، مطالب عنوان شود.
معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه برخی از یارانهها مستقیم و برخی پنهان است، اظهار داشت: این اقدام(افزایش بنزین)برای برابری و توانمندسازی منابع انسانی و فرصتهای توسعه در یک کشور است و قاعدتا دولتها در حوزه درمان و آموزش در همه جهان یارانه پرداخت میکنند زیرا سبب توانمندسازی نیروی انسانی میشود و این عامل نیز سبب توسعه همگانی خواهد شد.
حسننژاد بیان کرد: یارانه باید به کاهش فاصله طبقاتی کمک میکرد. 50 درصد جمعیت کشور دارای خودرو هستند، در روش قبلی دهکهای بالای جامعه یارانه میگرفتند و بنابراین باید براساس اصل عدالت پرداخت صورت میگرفت، در نتیجه با تصمیمی که در سطح کلان اتخاذ شد؛ افزایش قیمت بنزین صورت گرفت؛ از طرفی فرهنگ سفرهای ضروری و کاهش ترددهای غیرضرور باید از این نظر صورت بگیرد.
وی با اشاره به اینکه در غرب کشور قاچاق مواد سوختی را داشتیم(بنزین و گازوئیل)، افزود: قاچاق کالا با مدلهای علمی و هزینهی کم قابل حل است و با بگیر و ببند نمیشود کاری از پیش برد.
معاون استاندار مازندران بیان کرد: مابهالتفاوت پولی که اکنون پرداخت میشود در خزانه میرود و بین مجموعه 60 میلیونی که باید ماهانه یارانه به آنها پرداخت شود، توزیع میشود، قبلا از نظام استقراض یا تامین از سایر محلها بوده است.
حسننژاد با بیان اینکه همه درآمدهای حاصل از افزایش بنزین در قالب کمکهای یارانهای باید به 60 میلیون یارانهبگیر پرداخت شود، افزود: الان دولت کسری بودجه دارد و قاعدتا باید بهگونهای تامین شود، و بین هزینهها و درآمدهای سالانه دولت باید بالانسی صورت بگیرد تا دولت به تعهدات خود عمل کند که چند راه در این زمینه وجود دارد؛ یکی صرفهجویی است، دیگری خلق پول و دیگری نیز افزایش قیمت خدمات است که یکی از آنها بنزین بوده است.
"اگر دولت در کنار افزایش قیمت بنزین فرصتی فراهم کرد تا کسری بودجه تامین شود، اقدام خردمندانهای است و گرنه باید خلق پول میکرد که مشکلات خاص خود را دارد".

* انصراف 25 نفر از نامزدی نمایندگی مجلس در مازندران
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه 418 نفر در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزههای انتخابیه مازندران شرکت کردند این رشد را 37 درصد اعلام و بیان کرد: 78 درصد نامزدها کارشناسی ارشد، 50 درصد کارمند، همچنین 64 درصد این آمار، 30 تا 50 سال یعنی جوان هستند. 26 نفر از نامزدهای انتخابات نیز از بانوان هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: 7 نفر از حوزه انتخابیه ساری، 3 نفر از حوزه نور، یک نفر از حوزه قائمشهر، 4 نفر از حوزه تنکابن، یک نفر از حوزه بابل، 4 نفر از حوزه نوشهر، 2 نفر از حوزه بابلسر، 2 نفر از حوزه آمل و یک نفر از حوزه انتخابیه بهشهر، تاکنون انصراف دادند.
اخبار مازندران
انتهای پیام/ 1354